Preuzmite hiljade e-knjiga

Maštate o velikoj biblioteci ali nemate prostora? Ne možete da ponesete sve knjige koje želite sa sobom? Uz Visa Premium karticu i eDen books aplikaciju vaše želje mogu da se ostvare.

Odaberite eDen Premium paket do 15. januara, platite Visa Premium karticom i dobijate tri meseca besplatne pretplate koja važi od trenutka registrovanja.

Eden books je nova aplikacija za čitanje e-knjiga na tržištu sa brojnim pogodnostima i novitetima za sve knjigoljupce. U okviru mesečne pretplate dobijate mogućnost neograničenog čitanja više od 1000 knjiga koje su u ponudi, a taj broj se svakodnevno uvećava. Pronaći ćete najveće svetske hitove, među kojima su i novi roman Frederika Bakmana „Medvedgrad“, „Voli svoj život“ Sofi Kinsele, neophodnu knjigu „Bez granica“ Džima Kvika, a skrećemo vam pažnju i na novi roman Megi O’Farel „Hamnet“, za koji je dobila Women’s Prize za književnost 2020. Tu su naravno i hitovi domaće književnosti, dobitnici Ninove i drugih važnih nagrada u srpskoj književnosti kao i knjige za decu.

Kada postanete član eDen Books zajednice, moći ćete da razmenjujete utiske o pročitanom sa drugim knjigoljupcima, da preporučujete knjige, komunicirate sa ostalima, i saznajete prvi novitete iz književnog univerzuma. eDen Books je prva čitalačka platforma na srpskom jeziku koja funkcioniše i kao društvena mreža.

Visa Premium kartica i eDen books aplikacija savršena su kombinacija za zimsko vreme jer ćete imate celu biblioteku u džepu u svakom trenutku, gde god da se nalazite.

Posetite sajt www.edenbooks.rs

Uživajte u čitanju!

 

 

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

13 + = 18