Sajam knjiga u našem gradu!

Budući da je oktobar tradicionalno mesec knjige, kada se čitaoci pripremaju za „sajamski ulov“, organizovali smo za vas Delfi Sajam knjiga u vašoj omiljenoj knjižari, u vašem gradu, u vašoj sobi, i to potpuno bezbedno, poštujući sve mere zdravstvene zaštite.

U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra 2020. očekuju vas sjajni popusti i akcije.

Ovoga puta popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, ali na taj popust odobravamo dodatnih 15% ukoliko se odlučite za 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko birate 6 ili više naslova Lagune.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u knjižarama.

Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima biće 10%, a ako se odlučite za 3-5 izdanja dobićete dodatnih 15%, odnosno dodatnih 20% ukoliko odaberete 6 ili više naslova.

Svi ovi popusti i akcije važiće i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, a u ponudi će biti i akcija 3 za 299!

Banca Intesa, koja tradicionalno korisnicima svojih kreditnih kartica pruža više, prijatelj je Lagune i knjižara Delfi tokom Sajamskih dana. Podsećamo vas da vlasnici Intesinih kreditnih kartica, za kupovinu u knjižarama, imaju stalan popust od 20% na knjige u izdanju Lagune ukoliko vrše plaćanje na rate bez kamate, popust od 25% na knjige u izdanju Lagune ukoliko vrše plaćanje u celosti i popust od 5% na gift asortiman bez obzira na to da li se plaća u celosti ili na rate.

Manifestaciji su se pridružili i Bambi, Grand kafa, Sarantis, Henkel, Oriflame, DexiCo kids, Haier, Generali.

Uz svaku kupovinu očekuje vas poklon.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR