„Senka bogova“ Džona Gvina u prodaji

Senka-bogova

 

Najbolji roman epske fantastike objavljen u poslednje vreme, „Senka bogova“ Džona Gvina je uzbudljivo i opčinjavajuće štivo koje ćete čitati s takvom pažnjom, kao da gledate akcioni film.

Stoleća su prošla otkad su se bogovi borili i međusobno se istrebili. Ostale su samo njihove kosti, koje daju ogromnu moć onima dovoljno hrabrim da za njima tragaju.

Dok šapati rata odjekuju po zemlji Vigrid, sudbina stupa koracima troje ratnika: lovkinje u opasnoj potrazi, plemkinje koja traži bojnu slavu i trala koji među najamnicima poznatim kao Krvozavetnici traga za osvetom.

Sve troje oblikovaće sudbinu sveta koji ponovo pada pod senku bogova. Odigravajući se u potpuno novom svetu, nadahnutom nordijskom mitologijom i krcatom mitovima, magijom i osvetom, „Senka bogova“ početak je nove epskofantastične sage iz pera popularnog autora Džona Gvina. Priča se nastavlja romanom „Glad bogova“.

„Senku bogova“ možete pronaći od petka 2. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: