Svetski dan deteta uz popust na knjige za decu

Povodom Svetskog dana deteta u petak 20. novembra od 10 sati ujutru samo na sajtu laguna.rs očekuje vas dodatni popust od 10% na izdanja za decu iz edicije Mala Laguna.

Već ste navikli da Laguna nudi veliki izbor sjajnih naslova za sve uzraste dece, a odabir je olakšan starosnim kategorijama na sajtu kako biste zajedno sa svojim mališanima pronašli pravu knjigu za uživanje u čitanju.

Od novih izdanja preporučujemo slikovnicu Ane Đokić za najmlađe „Staško Nestaško“. Malo stariji drugari i predškolci zabaviće se uz knjigu Jovice Tišme „Cile, razmaženo pile“, dok će mali školarci mnogo naučiti uz „Zbirku zagonetaka Nikole Tesle“.

Pradevojčica“ Desanke Maksimović i ceo serijal o Hajduku Gradimira Stojkovića obavezno je štivo za osnovce, a knjige Uroša Petrovića i Ljubivoja Ršumovića uvek su dobar izbor.

Brojna istraživanja pokazuju da je čitanje dobro za koncentraciju, da dobro utiče na pamćenje i da razvija i proširuje jezičke veštine, a čitanje radi zadovoljstva mališane čini pametnijim, saosećajnijim, pa čak i zdravijim.

Razgovorom o knjigama možete da probudite ljubav deteta prema čitanju. A ako želite da ga podstaknete da čita, ovde ćete pronaći dobre savete.

Iskoristite dodatni popust od 10% samo danas i obradujte svoje mališane dobrom knjigom. Uz ovaj popust važe i svi članski i količinski popusti.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR