Top 10 naslova Dečjih dana kulture

U izmenjenim okolnostima ali sa knjigom kao glavnom zvezdom, Dečji dani kulture održani su od 19. do 27. septembra 2020. u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs uz velike popuste na knjige za decu i mlade.

Da je najbolje biti u igri sa knjigom još jednom smo se uverili po velikom interesovanju dece i roditelja koje je vladalo tokom svih dana trajanja Dečjih dana kulture.

Najveće interesovanje vladalo je za priču o jednoj od najuzbudljivijih pop zvezda na planeti u knjizi „Bili Ajliš: vodič za fanove“.

Klasik srpske književnosti za decu „Hajduci“ Branislava Nušića i obavezna lektira u osnovnoj školi takođe je bio među najtraženijim naslovima.

Za medveda koji je hteo da poleti, ili kreatora svetskog glasa pčelu Darka, ili hobotnicu karatistu na delu ste sigurno čuli jer i dalje vlada veliko interesovanje za knjigu Andrije Miloševića „Medved Rajko i pčela Darko“.

Zabavni vicevi svakodnevicu uvek učine lepšom, a upravo takva je knjiga „Otkačena škola 3“ koju rado čitaju mališani (čak i nose u školu).

Objavljena neposredno pred početak Dečjih dana kulture, treća knjiga iz serijala voljenog Ršuma „Fazoni i fore 3“ bila je jedan od najtraženijih naslova, što i ne čudi jer je knjiga koja će vas uz zdrav smeh dovesti do zdrave pameti.

Evo i kompletne liste top 10 naslova Dečjih dana kulture:

„Bili Ajliš: vodič za fanove“ – Malkolm Kroft

„Hajduci“ – Branislava Nušića

„Medved Rajko i pčela Darko“ – Andrija Milošević

„Otkačena škola 3“ – grupa autora

„Fazoni i fore 3“– Ljubivoje Ršumović

„Najlepše priče o pustolovinama“ – prepričala Stefanija Leonardi Hartli

„Zmajeva riznica“ – Jovan Jovanović Zmaj

„20 izuzetnih devojčica koje su promenile svet“ – grupa autora

„Upomoć! Izgleda da sam se zaljubila“ – Robert Takarič

„Mali princ“ – Antoan de Sent EgziperiKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR