Tri Subotičanke šarmirale novu godinu

U beogradskoj knjižari Delfi u SKC-u juče su proglašeni pobednici literarnog konkursa „Šarmiraj novu godinu“, koji su kompanije Alcatel, izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare organizovali tokom decembra prošle i januara ove godine.

Konkurs je trajao  30 dana tokom kojih je pristiglo preko 1000 radova, a žiri je imao težak zadatak.

Čak 44 autora najboljih radova nagrađeno je mobilnim telefonom Alcatel 1, sa FullView 18:9 ekranom od 5 inča. Nagrade su uručili članovi žirija: Vanja Bulić, Marko Šelić Marčelo, Jelena Blečić i Galeb Nikačević.

Među dobitnicima je i troje naših sugrađana, tačnije sugrađanki: Tara Trufunović koja je svoje pismo predala u knjižari Delfi – Shoppi, i Dragica Grbić i Laura Kovač koje su svoje šarmantne poruke ubacile u sanduče za Deda Mraza u knjižari Delfi Korzo. Priznajemo, voleli bismo da saznamo šta se u njima krije.

Na dodeli nagrada, u ime kompanije Alcatel, prisutnima se obratila Desislava Penčeva, direktorka kompanije Alcatel za Srbiju i Crnu Goru: „Osnovni motiv za projekat koji smo imali s izdavačkom kućom Laguna i knjižarama Delfi jeste želja da se sačuva novogodišnji duh. Kompanija Alcatel nas podseća da je važno da ono što želimo u novoj godini bude iz dubine srca i zato smo organizovali literarni konkurs na temu ’Šarmiraj novu godinu’. Nova godina je vreme novih izazova, novih razgovora i naravno novih želja. Kompanija Alcatel je želela da nagradi najkreativnije u pokušaju da osvoje pažnju nove godine, radove ispunjene lepim osećanjima. Želela bih da još jednom čestitam svim dobitnicima i učesnicima.“

Do novih literarnih susreta sa Alcatelom, Lagunom i Delfi knjižarama, čitajte dobre knjige i ne odustajte od svojih snova!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR