Veliki popusti za Dečje dane kulture

Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare vas pozivaju na Dečje dane kulture od 19. do 27. septembra.

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs očekuju vas veliki popusti na knjige za decu i mlade.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Navedena skala popusta će se primenjivati na Dexy Co i Egmontova izdanja i ne može se kombinovati sa popustima na izdanja drugih izdavača. Popust na naslove drugih izdavača kao i na odabrani gift program biće 20%.

Uz svaku kupovinu obezbedili smo poklone prijatelja manifestacija, a isporuka je besplatna za sve porudžbine preko sajtova www.laguna.rs i www.delfi.rs na teritoriji Republike Srbije.

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, a navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

Specijalno za Dečje dane kulture izlazi i nova knjiga Ljubivoja Ršumovića „Fazoni i fore 3“, koja će vas uz zdrav smeh dovesti do zdrave pameti.

Od autora bestselera „Udario me pubertet u glavu“ Roberta Takariča stiže nova tinejdž avantura „Upomoć! Izgleda da sam se zaljubila“. Naša junakinja Oli ide u šesti razred u osmoj školi jer se stalno seli. Postaje urednica emisije „Školski dnevnik“, a ljubav je ludilo koje zahvata njene drugarice (mada su neke od njih lude i bez ljubavi). A da li Oli zaista misli da ljubav samo nju zaobilazi?

Bili Ajliš: vodič za fanove“ jedinstvena je knjiga na našem tržištu o verovatno najvećoj svetskoj muzičkoj zvezdi današnjice. Bogat fenomenalnim fotografijama, ovaj vodič za fanove prati uspon Bili Ajliš od početaka njene karijere u dečjoj sobi do pozicije glavnog izvođača na festivalima sa albumom na vrhu svetskih muzičkih top-lista.

Dečji dani kulture su i sjajna prilika da kompletirate sva četiri dela serijala „Loši momci“ i uživate u avanturama gosn vuka, gosn ajkule, gosn zmije, gosn pirane. Spremite se za valjanje od smeha i ako niste mali.

Naša preporuka je i serijal „Okean od papira“ Zorana Penevskog koji vas vodi u novi svet: zagonetan i zanosan, zabavan i začudan, zlokoban i zavodljiv, u Petograd – mesto sačinjeno od pet gradića, čiji su simboli riba, vuk, medved, svinja i sova. I stanovnici ovog mesta su neobični. I iznenadiće vas.

Dobro se pripremite za Dečje dane kulture, dane veeelikih popusta! Odaberite knjige za svoju biblioteku ili za najbolju drugaricu ili druga! Čekamo vas od 19. do 27. septembra jer najbolje je biti u igri sa knjigom.


KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

19 + = 25