Vidimo se sutra u Laguni

Ako još niste obišli knjižaru Lagune na novoj lokaciji, sutra je pravo vreme za to. Od 17 sati pa do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi održaće se  dvadeseta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Tu vas čekaju najnoviji svetski hitovi i knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program, a sve to sada po najpovoljnijim cenama.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35% a za četiri i više knjiga 40%.

Popust na DexyCo knjige biće 30%, dok će strana izdanja i gift asortiman biti sniženi 20%.

Noći knjige su se pridružili i drugi izdavači čija će izdanja moći da se kupe sa cenama sniženim do 20%: Agape knjiga, Agora, Akia Mali Princ, Arete, Arhipelag, Clio, Čarobna knjiga, Darkwood, Data status, Dereta, Evro book, Finesa, Ganeša, Geopoetika, Globosino, Heliks, Hipatia, IK Filip Višnjić, IK Sezam Book, Izdavačka kuća Strahor, JRJ, Karupović, Kontrast izdavaštvo, Kosmos izdavaštvo, Kreativni centar, Leo commerce, Lom, Makart (Booka i Paladin), Miba books, Mladinska knjiga, NID Kompanija Novosti, Orfelin izdavaštvo, Paideia, Partenon, Pčelica izdavaštvo, Plato izdavaštvo, Propolis books, Psihopolis, Samizdat doo, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Sun promo , Urban Reads, Valera, Verba, Vukotić media, Vulkan izdavaštvo, Zadužbina Vladeta Jerotić.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

I ovoga puta, veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima u Delfi knjižarama u Srbiji i regionu, a Subotičane će u novootvorenoj knjižari na adresi Korzo 4. u 17 sati sačekati pisac Slobodan Vladušić.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 1 =