Za dobar početak školske godine

Povratak u školske klupe je odzvonio juče. Dok su školarci bili na raspustu, redakcija Lagune vredno je radila na novim izdanjima za mališane. Od polovine juna, kada su se osnovci raspustili, pa do danas, u izdanju Male Lagune pojavila su se čak 32 nova naslova za različite uzraste.

Od novog nastavka Toma Gejtsa, preko zbirke priča „Selena se budi“ Zorana Penevskog, nagrađivanog autora za decu, preko zanimljivog koncepta bojanki sa grebalicom, izuzetnog kompleta „Studio za animaciju“, pa do priručnika za razvijanje i jačanje malih sivih ćelija. Do kraja ove nedelje nas očekuju još tri naslova iz sjajne Larusove serije Glavolomke za male školarce i dva naslova za najmlađe.

Knjige iz edukativnog serijala „Glavolomke za male genijalce“ namenjene su predškolcima i školarcima avanturistima koji će kroz niz zabavnih aktivnosti razvijati svoje sposobnosti zaključivanja i učiti o svetu kroz igru i zabavu.

„Glavolomke za male genijalce“ za uzraste od 5–6, 7–8 i 9–10 godina možete pronaći od petka 6. septembra u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs, dok će „Glavolomke za male genijalce“ za uzraste od 6–7, 8–9 i 10–11 godina u prodaji biti od ponedeljka 9. septembra.


KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR