Rešavanje zadataka iz matematike uz zabavu

Edukativne knjige „Escape games za male genijalce“ namenjene su školarcima detektivima koji će kroz niz zabavnih logičkih igara i mozgalica usvajati nova znanja iz matematike.

Deca koriste svoje logičke i matematičke sposobnosti da prikupe putokaze i uspešno okončaju misije. Ulaze u ulogu detektiva, prate tragove, odgonetaju šifre i rešavaju sve escape game izazove.

Knjige su podeljene na četiri, odnosno pet tematski različitih potraga. Potrebno je rešiti sve slučajeve, a na tom putu nalaze se različite šifre, ključevi, tragovi, zagonetne poruke i mozgalice. Na kraju svake potrage čitaoci mogu da beleže tragove i rešenja iz prethodnih zagonetki.

Knjige je osmislila Malori Monar, nastavnica u školi, kako bi pomogla deci da na kreativan način usvoje znanja iz matematike. Knjige mogu koristiti učitelji i nastavnici kako bi privoleli učenike da vežbaju matematiku.

Dok rešavaju zadatke iz matematike, deca se istovremeno zabavljaju.

Escape games za male genijalce 9–10 godina“ i „Escape games za male genijalce 10–11 godina“ možete pronaći od srede, 29. jula u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR