Lakše povređene Zvezde Granda

Danas se oko 13,25 časova na autoputa između Novog Sada i Graničnog prelaza Horgoš, kod Bačke Topole, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil i teretno vozilo. U saobraćajnoj nezgodi lakše su povređene četiri osobe: vozač putničkog automobila M.V. (1979), putnici u automobilu Milan Dinčić Dinča (1986) i Slobodan Vasić (1991) i vozač teretnog vozila A.J. (1975). Oni su preveženi u Opštu bolnicu u Subotici, gde im je ukazana pomoć.

 

Uviđaj je u toku, na mesto događaja izašli su pripadnici odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Subotici.

 

U pravcu od Novog Sada ka Horgošu, saobraćaj je zatvoren i vozila se preusmeravaju na put M22, Bačka Topola-Subotica, dok je iz pravca Horgoša ka Novom Sadu prohodan.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  😳
   

 2. gle-gle kaže:

  Šteta da bilo ko doživi nesreću, ali da su nastradali po profesiji “nevidljivi” npr. radnik, čistačica, inženjer ili lekar sigurno ne bi završili kao vest – a i to je za razmišljanje.

 3. Loš Đak kaže:

  I ovo je vest:

  “Lakše povređene ZVEZDE GRANDA”

  Lansky, Lansky, u ime dobrog ukusa, molim te povedi malo računa šta se objavljuje na ovom sajtu.

 4. Loš Đak kaže:

  Lansky,

  Izvini na “prozivanju”, dobio sam kritiku da nemam pojma. To u ostalom i dolikuje lošem đaku. Kako saznajem prava adresa je Đomla.

  Elem, Đomla “u ime dobrog ukusa, molim te povedi malo računa šta se objavljuje na ovom sajtu” :-).

 5. freelancer kaže:

  Ako ćemo pošteno, i Dušan Svilar je “zvezdica” tog istog GRANioznog shita, zar ne? Ipak, slažem se Lošim djakom. Mislim da va informacija UOPŠTE nije potrebna portalu tipa gradSubotica. Čemu? Nekrolog ok, nekom zaista ZASLUŽNOM. Vesti iz crne hronike, ok ako je u pitanju katastrofa ili nesreća koja se tiče SVIH nas… A da su povredjene “ZVEZDE GRANDA”??? Gospodo, koga to interesuje?

  Ili podležemo promovisanju dna. 

  By the way, djomla, o čemu si ONO pisao glede neodržavanja festivala Trenchtown??? Da, ova se baš “uklapa” ili…

OSTAVITE KOMENTAR