Lažna dojava o bombi u sudu

Još jedna lažna dojava o postavljanju bombe u Višem sudu u Subotici. Nepoznato lice pozvalo je policiju i prijavilo da je u Višem sudu u Subotici postavljena bomba.U aprilu je isto nepoznato lice prijavilo da je postavljena bomba.

.

“Oko 11 časova i 30 minuta policija je obavestila šefa pravosudne straže Višeg suda u Subotici da postoji dojava da je u zgradi suda postavljena bomba. Nakon toga, zgrada suda je ispražnjena i kada je jedinica protivdiverzione zaštite subotičke policije izvršila pregled zgrade suda, i utvrdila da je bezbedna, oko 12,00 časova svi organi smešteni u ovu zgradu su nastavili sa radom”  piše u saopštenju Višeg suda u Subotici koje je potpisala sekretarka Višeg suda u Subotici, Jelena Bogovac Zelić.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Kako znaju da je isto lice kada je nepoznato?

 2. wanted kaže:

  :

  Kako znaju da je isto lice kada je nepoznato?

  Kad bi malo bolje procitali tekst svatio/la bi poentu celog teksta.

  Pozdrav.

 3. Понос Српски kaže:

  Било како да читамо текст намеће се постављено питање, а разлог је веома једноставан – онај ко је писао текст слабо познаје српски језик. Када би сте уместо речи “исто” убацили реч “такође” смисао написаног би био јасан и не би било недоумице око тога о колико “непознатих лица” се ради.

 4. Anonimni kaže:

  Kako ne razumete: Nepoznato Lice bilo je prošli put , sada je opet Nepoznato Lice, nema razlike isto je , dakle  isto lice.

  A ako smo već kod analize teksta najmanji problem je ova glupost oko Nepoznatog Lica jer je  verovatno to jedina stvar koju nije ni trebalo objavljivati. Koga još zanima to zamlaćivanje sa lažnim dojavama, ima  stotine   informacija koje u sudu stoje na gomili a koje nikada niko ne pominje.

  To je problem a ne ovo čime se mi zamajavamo.

   

OSTAVITE KOMENTAR