Lažni radnici Elektrovojvodine

Elektrovojvodina, elektrodistribucija Subotica upozorava kupce da su prijavljeni slučajevi pojave nepoznatih lica koji se predstavljaju kao zaposleni Elektrovojvodine i traže pare za neke usluge zamene brojila, uklopnika i sl. i s tim u vezi obaveštavaju kupce da radnici Elektrovojvodine ne naplaćuju u gotovini nikakve usluge na licu mesta, sva plaćanja se vrše preko računa i uplatnica.

 

U slučaju da se neko predstavi kao radnik našeg preduzeća i zatraži pare za vršenje neke usluge, molim Vas da prijavite nadležnim organima policije, navodi se u saopštenju.

 

Da podsetimo, Agencija za energetiku Srbije odobrila je zahtev Elektroprivrede Srbije da struja od 1. avgusta poskupi u proseku za 10,9 odsto za građane. Kako su naveli u AERS-u, EPS i pet distribucija koje posluju u okviru tog javnog preduzeća prihvatili su sugestije Agencije o smanjenju troškova i predloženih gubitaka u mreži.KOMENTARI

 1. charlie13 kaže:

  i dokle cemo mi da placamo ovu energiju koja je besplatna…pitam se pitam

 2. Prolaznik kaže:

  Vrlo interesantno jer ti isti navodno lažnjaci  imaju koliko sam ja čuo i plombe  za satove i nude usluge  štimovanja ,pogotovo dvotarifnih Ei Niš satova   Pa vi sad gledajte , kad  se greje a troši upola manje  Za ovo znaju U Elektro Vojvodini jer je već bilo raznih prijava na  temu dotičnih satova Medjutim , apsolutno ne reaguju Pitam se samo zašto ?

 3. .... kaže:

  Pa super! Sad ste im dali ideju da nam dodju sa uplatnicama…

 4. svega ima kaže:

  … nisi razumeo, ne moze ti radnik nikako naplatiti u gotovini, pa kakvu god uplatnicu da ima. Uplatnica stize postom i placa se na posti ili u banci.

 5. zorandjala kaže:

  pitanje je za koga ti vazi .pitajte vase radnike iz kanjize dali naplacuju na licu mesta.narocito kada navodno popravljaju osigurac na banderi koji odavno nepostoje ali ih oni ipak pronalaze i bogami naplacuju na licu mesta.i za svakog imaju drugu tarifu,

OSTAVITE KOMENTAR