LDP: URS potcenjuje sve mlade

Povodom akcije “Šansa za mlade”, koja je pod organizacijom „Ujedininjenih regiona Srbije“, Mladi Liberalno Demokratske Partije Subotice ukazuju na licemerje kojim URS potcenjuje sve mlade u Subotici. Zar je do sada trebalo da se čeka na jednostavan upit o potrebama mladih? URS je već 3 godine zadužen za sport, omladinu i turizam tj Nemanja Simovic, kojeg je postavio G17 Plus, a sadašnji URS. Gospodin Simović je novac potrošio na ličnu promociju, slikajući se sa sportistima kojima je udelio po mrvicu. Projekat o Subotičkom bazenu i dalje lebdi u vazduhu, jer se godinama stagnira na sramonom nivou. Koliko li još novca treba da ukrade, da bi se bazen završio? Mališani koji se ipak odluče trenirati u katastrofalnim uslovima gradskog bazena, moraju trpeti vodu od svega 23°C. Opasno po zdravlje dece, a i sramota za grad. Al’ na žalost je očigledno da to ni Nemanji Simoviću, a ni URS-u ne smeta.

 

Da li je URS rešio problem bavljenja dece sportom u školama? Roditelji plaćaju da bi se deca bavila sportom, ali i to nije dovoljno jer rekreativci iznajmljuju najbolje termine, tako da deca mogu od 22 sata da se bave sportom, a do tad… do tada ostaje skitnja po ulicama ili pak po lokalnim kafanama.

 

Kancelarija za mlade ne deluje ni najmanje na način na koji bi trebala. Nedobivši podršku URS-a, kancelarija propada, ostaje samo na osnivačkom papiru, a dela? Toga nema! Kancelarija je trebala da okupi mlade, da pronalazi njihove probleme i da rešava iste. Talentovani mladi napuštaju naš grad, Suboticu, jer nemaju mogućnosti da se istaknu, niti da ulažu u perspektivnu budućnost.

 

Mi, Mladi Liberano demokratske partije, smatramo da je kasno da URS sada traži dostavljanje ideja mladih. Imali su zaduženje i vlast da se bave mladima kako u Subotici, tako i u Srbiji, ali nisu uradili ništa, osim što su se slikali i trošili novac poreskih obveznika.KOMENTARI

 1. perica kaže:

  Nepismeni, mladi cedisti ali u brojnim segmentima istiniti navodi….

 2. Anonimni kaže:

  Ivana Dulic je pocela da pise saopstenja i za LDP:lol:

 3. Anonimni kaže:

  Verovtno imate kompleks jer je u saopstenju LDP-a na zalost ali sve istinito. Ko god da im pise saopstenje, pogodio je u srz problema, ali ocekujemo URS-ovaca da sada pisu odbranu, ali ne i da se sluze neistinama.

 4. Anonimni kaže:

  Iskrena da budem nekako mi je ova tema i najbolnija. Više i od građevina i od parkinga…

 5. Anonimni kaže:

  sigurno se taj simovic ne kupa u vodi od 23 C… 🙁

 6. Anonimni kaže:

  Kako divan govor pred izbore!!!!!!Vec smo culi ovu pricu pa……..bar sto puta!Pitanje je :Kad ce da urade nesto konkretno u vezi mladih?Pa..blize se izbori pa se neko setio i nas.Sreca pa imamo LDP da nas izvuce iz gungule!!!Pa makar i u prici.OVO JE LICEMERJE,koje prevrsava sve granice. 😡

 7. Anonimni kaže:

  pomirila sam se s tim da vlada nemaština,navikla se na to da se pare odlivaju iz fondova, ali na ovu krizu morala i nebrigu o omladini i čoveku se ne mogu navići

 8. Anonimni kaže:

  smrkanje i sport ne idu zajedno pa zato i nemate tacne informacije o sportu 😆

 9. Ana kaže:

  koliko ja znam urs i nemanja ne idu zajedno vise, pobrkali ste loncice. ali svaka vam stoji za licnu promociju coveka zaduzenog za omladinu i sport u gradu

 10. Expert de luxe!!! kaže:

  Pa zar doticni nije novi clan DS-u… carsija bruji da ima prebega… i to puno iz te stranke… hmmmm… svi iz gradske kuce su vec pobegli glavom bez OBZIRA!!!!…. kako se prica… hoce jos i neka mesta direktorska… jbga… ajd da cujem… ko zna vise od mene… 😉

 11. istina kaže:

  Sta je ovo djomla, dobio si direktivu i ti da ocrnis Nemanju? 🙂

 12. Anonimni kaže:

  da li direktiva ili ne, ali ga on crni svakui put kada za to ima priliku, a ovo mu je kao 1 na 10-ku 🙂

 13. Aha kaže:

  Mi mladi Liberalno demokratske partije….. hahahahaha, kakva glupost i kakav jeftini politicki tekstić. Svako malo pa izbace po jedan slican. Pa svi znamo da je LDP u Subotici jos jedna podružnica za subverzivno proturanje hrvatskih politickih interesa, a uvijeno u kobajagi gradjansku orjentaciju IDM i njenih naslednika.

 14. Anonimni kaže:

  @Aha: vidi se da si mnogo neobavesten, ali i kako bi kada si u stranci koja nema ni ime a vise ni clanova…. tj mozda Vas ima ali Vas se sve moze izbrojati na prste jedne ruke.

 15. Anonimni kaže:

  Ko ti dodje taj IDM ???

 16. istina kaže:

  IDM je Ivana Dulic Markovic koja pise saopstenja za LDP (pomalo nepismena, ali vazno je da se pise) i istovremeno program za poljoprivredu za URS. Treba znati kako balansirati. Svaka cast!

 17. Anonimni kaže:

  Ivana je NEPISMENA a ti si PISMEN. Samo tako nastavi, duboko ćeš završiti u nečijoj stražnjici.

 18. Anonimni kaže:

  Za tebe je Ivana Dulić Marković „ne“ pismena, samo kada si ti pismen. Vidim da si mnogo ljubomoran na njen rad, jer je ona bila najbolja ministarka poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u istoriji srpske Vlade. Tužni član G17 PLUS, plakaćete vi još za njom.

 19. ? kaže:

  Jel istina vest, koja se nalazi na naslovnoj strani danasnjih Subotickih Novina ???

  :mrgreen:

 20. Anonimni kaže:

  djomla posto glavni urednik Subotickih novina 😆

 21. Anonimni kaže:

  Ceda ima sat…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 58 = 65

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: