Leona Rogić seniorska šampionka Srbije

Subotičanka Leona Rogić je skrenula pažnju sportske javnosti još u pionirskim danima kada je prikazivala najbolje umetničko klizanje u svojoj generaciji na takmčenjima širom zemlje. Osvajala je titule na svim domaćim takmičenjima, potvrdila kvalitet u inostranstvu i bila redovno birana među najbolje sportiste Subotice iz godine u godinu.

Uspehe je nastavila da niže i u seniorkim danima a klasu je potvrdila i šampionatu Srbije održanom proteklog vikenda u beogradskoj Hali Pionir. Klizačica Spartaka je osvojila  86.03 boda i tako stigla do prvog mesta ispred Nevene Mihajlović iz beogradskog Olimpika i Zone Apostolović iz kluba “Butterflay-a”. Leona se sada nada da će naredne godine moći da putuje i takmiči se i sa najboljima na evropskoj sceni a ispričala nam je više i o utiscima sa nacionalnog šampionata.

TV SuboticaKOMENTARI

  1. Gligorije kaže:

    Svaka cast, zamislite kakva bi tek bila i ova devojka a i ostale klizacice da imamo led 9 meseci godisnje!!!?????

  2. Croat kaže:

    Cestitam.
    Zaista se pitam kako je uspela da vezba? Cuo sam da su neka deca vikendom isli za Madjarsku . Zuti su pred zadnje izbore prije nego sto su otisli u ilegalu predlagali satorsko krilo iznad klizalista. steta sto makar to nije uradjeno.

OSTAVITE KOMENTAR