Lidl prodavnice ponovo rade puno radno vreme

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o ukidanju vanrednog stanja i prestanku zabrane kretanja, većina Lidl prodavnica u Srbiji od petka 8. maja vraća se na radno vreme od 8 do 22 h, dok će pojedine prodavnice u Beogradu i Subotici, otvarati vrata sat vremena ranije, od 7 časova. Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije na linku lidl.rs.

„Tokom vanrednog stanja ispunili smo zadatak od važnosti za sve građane Srbije punom snabdevenošću polica, ujedno vodeći računa o zaposlenima i potrošačima. Trud svih iz Lidla Srbija doprineo je da istinski budemo tu, uz naše potrošače u vanrednim okolnostima, a bićemo tu za njih i ubuduće“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Deo mera koje su važile tokom vanrednog stanja, a odnose se na dezinfekciju i zaštitu radnika i potrošača, kompanija Lidl će nastaviti da sprovodi i dalje u svim svojim prodavnicama.

Kompanija Lidl Srbija apeluje na svoje potrošače da i dalje postupaju odgovorno i slušaju preporuke stručnjaka.KOMENTARI

  1. ludilo kaže:

    muka me uhvati kada odem do lilda i vidim cekanje ispred da bi se uslo. Smejurija, kao da daju zlatne poluge. Ne bi nikada cekao u redu da bi usao u jebenu obicnu prodavnicu.

  2. Cica maca kaže:

    Zato svi …pravac Trgopromet…kupujmo domaće…kupujmo naše

OSTAVITE KOMENTAR