„Lidl” traži šefove prodavnica

Kompanija „Lidl Srbija” pozvala je zainteresovane da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica, koji traje do 25. septembra,  a počeli bi da rade do kraja godine,  s tim što se, kako je rečeno u toj kompaniji, očekuje da rad s potrošačima počne u 2018, kada će biti otvoreno više prodavnica istovremeno.

lidl_1000x0

Poziv je namenjen svima koji imaju minimum srednju stručnu spremu propisanu konkursom, dok je iskustvo u radu s kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov, navode iz kompanije. „Lidl” traži, kako je navedeno u saopštenju, odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom.

Onima koji prođu selekciju, ponudićemo posao na neodređeno vreme i atraktivnu zaradu, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum devet meseci za koju su pokriveni svi troškovi, poručuju iz kompanije. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil koji mu je na raspolaganju 24 sata, i u privatne svrhe,.

Kandidati se traže u gradovima u kojima „Lidl” planira da otvori svoje prodavnice, piše u saopštenju, a reč je o Subotici, Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru,  Užicu, Čačku i Šapcu.

Kako je  Tanjugu nedavno rečeno u toj kompaniji, radovi su trenutno u fazi da je prodavnica u Smederevu završena, dok su u poodmakloj fazi i gradilišta u Zrenjaninu, Boru, Šapcu i u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu.Biografiju i motivaciono pismo treba poslati na lidlhill@ international.rs  – uz naznaku „Budući rukovodilac prodavnice“ i obavezno navođenje imena nekog od gradova u kojem zainteresovana osoba bila spremna da radi.

Počela gradnja

Početkom avgusta otpočela je gradnja na još pet lokacija: u Subotici, Novom Sadu, Nišu i dve beogradske opštine – Borči i Vidikovcu. U toku je izgradnja velikog logističkog centra u Staroj Pazovi iz kojeg će se te prodavnice snabdevati. Iako će izgradnja centra i pomenutih prodavnica biti završena sledeće godine, „Lidl” planira početak rada s potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno, rečeno je  Tanjugu u toj kompaniji.

lidl (2)

Dnevnik

 



KOMENTARI

 1. vesko kaže:

  Drago mi je a i licno sam zainteresovan

 2. Tanja Križak kaže:

  a gde se treba javiti na konkurs?

 3. Bulatović kaže:

  E, sad traže šefove za njihovije prodavnice.
  Nijesam niđe video da traže direktore.
  E kad budu tražili direktore, onda mi javite.
  Ja ću Lidl preporodit.

 4. Lenin kaže:

  Tanja Križak
  U udruženju “Kako zajebati potrošače”!? 🙂

 5. biljana kaže:

  Ja sam savrsena za sefa,necete pogresiti ako me odaberete!!!!!

 6. Kalkhoff kaže:

  U Nemackoj je konkurs za radno mesto rukovodioca filijale (poslovodje) i njegovog zamenika permanentno otvoren, sto i nije cudo kod postojecih 3300 sveukupnih radnih mesta toga profila, samo u Nemackoj. To je s obzirom na skolsku spremu odlicno placen posao (3 do 4000 € mesecno i bruto) plus privilegije kao recimo sluzbeni automobil koji se moze koristiti i u privatne svrhe. Koliko god na prvi pogled izgledalo da je posao atraktivan, treba biti svestan da je to pozicija izmedju cekica i nakovnja. Sa jedne strane treba potpuno samostalno voditi prodavnicu sa druge strane voditi brigu o personalu nadlegadati ga i optimalno rasporedjivati. Uz sve to dolazi enormni i ni malo nezan pritisak uprave koja stalno trazi povecanje obrta prodavnice i sve veci i veci prodajni obim. Obicno u Nemackoj jedna osrednja prodavnica Lidlovog lanca ostvaruje mesecni promet od min. 400K evra i stalno je pod pritiskom da taj minimum poveca. To kod zaposlenih izaziva veliki stres. Dodajmo da se stalnim otvaranjem novih filijala stvara konkurencija sebi samima a kolac (musterije) nece biti veci ali su kriske tog kolaca automatski manje pa samim time i promet prodavnice. To su sve razlozi zasto je fluktuacija radne snage, ne samo kod Lidla, nego i ostalih diskontera velika i zasto imaju stalno otvorene konkurse za poslovodje filijala. Konkurisati treba svakako i neko je podobniji za taj posao a neko ne. Covek nikada ne zna gde se kriju njegovi talenti i zasto na kraju krajeva ne pokusati i uspeti.

  Za naseg Crnogorca Bulatovica:

  Ako vam se desi da vas jednog dana generalni direktor kompanije diskretno pozove u stranu i pokaze vam mesto gde visi kljuc za toaletne prostorije namenjene iskljucivo clanovima nadzornog i upravnog saveta, onda znajte da ste daleko napredovali u karijeri i uspeli u zivotu.

 7. Maja Tovladic kaže:

  Ja trazim posao u Lidl ja sam zainteresovana za ovaj posao mozete me nazvati na 0621176784

OSTAVITE KOMENTAR