Liga šampiona u Subotici

U Kući evropskog fudbala (Nyon), obavljeno je izvlačenje parova za UEFA Ligu šampiona za žene (Women’s Champions League) za takmičarsku 2011/12 godinu.
Takmičiće se 54 ekipe iz 46 država.
PETA GRUPA: ŽFK Spartak je domaćin, a u grupi igraju ekipe: Glasgow City LFC (Škotska), KÍ Klaksvík (Farska ostrva) i Mosta FC (Malta)

 

SlikaKOMENTARI

 1. Gost kaže:

  Stadion ne treba da gradimo zbog muske selekcije, vec zbog zenske. One su zasluzile stadion.

 2. boki kaže:

  dok se neki naši "stručnjaci" ne dohvate i tog dela Spartaka da ga podignu na viši nivo"čitaj unište" naravno zarad opšteg dobra

 3. GAZDA kaže:

  kakav stadion za fudbalerke? jeste da su zasluzile one kao igracice, ali suboticani kao gledaoci i navijaci to nisu zasluzili.
  smesno je kada imate na utakmici od 17 do 38 gledalaca (nisam imao pametnija posla pa sam brojao). izuzetak je poslednja utakmica kada su svi dosli da se slikaju kada je bilo oko 150 ljudi. smesno, a svima su sada puna usta fudbalerki.
  Muka mi je vise od svih takvih ljudi koji samo gledaju tudji uspeh za svoju promociju!

 4. Gledalac kaže:

  Zašto MI ( grad, građani, poreske platiše, … ) treba nekome da napravimo stadion ? Zar ne vidite da je taj fudbal kao i ogromna većina sportova POSAO, BIZNIS. Zar ne vidite da u tom bisnisu TZV. SPORSKI radnici izginuše kao na frontu, što iz zasede, što od snajpera a neki su imali sreću pa su pali u tamnicu. Uprkos tome neki jurišaju na te fotelje u sportskim forumima kao drogiorani, a neki koji su zaposeli čelna mesta ne pomišljaju na povlačenje. Da li treba još dokazivati da tamo postoji nešto toliko dragoceno da je vredno više nego ljudski život ili vrednije nego sloboda ?!?!
  Pa kad je tako zašto mi da im finansiramo i pravimo stadione, hale, igrališta i da im damo da oni parve pare ?
  Naprotiv, treba ovo izgrađeno da koriste kao elitni poslovnii prostor, da rentu plaćaju suvim zlatom pa neka ih u tom biznisu. Poreuz na njihove transakcije da bude duplo veči od PDV–a i od stope na nekretnine i od stope na imovinu.
  Neka oni i dalje nameštaju rezultate, blesavi gledaoci neka idu da gledaju i učestvuju u takvoj farsi, kladioničari neka padaju kao snoplje od iznenadjenja i srčanih i moždanih udara, a mi od prihoda, rente, poreza da pravimo lepa igrališta i sportska zabavišta za istinski rekreativni i razvojni omladinski sport.
  Mi sada dajemo pare lopužama koje su u sportu zaboga nekakvi pokretači i finansijeri, kako da ne , a deca će početi već jedna drugima uši da grizu za dva dima džointa, pola tablete opijata i krmaču piva. Osvestite se ljudi. Ko je vama napravio fabričku halu i o gradskom trošku dao rasvetu i grejanje i rekao izvolte radite jer mi smo grad industrije, ko vam je dao prostor za prodavnicu i otpisao troškove i rekao: izvoplte radite mi smo grad trgovine, svaki dan slušam floskulu da smo mi grad sporta pa se onda ljudima koji koriste sportske kapšacitete još gura lova po svim kanalima bez ikakve kontrole. Pa ako je i od kuma, nije li malo previše ?

 5. zfk-spartak kaže:

  Gledalac očito nije pazio na času :mrgreen: – više informacija na:

  Izgradnja stadiona 1035-36

  Postojeći stadion, kao i drugi sportski objekti u ovom gradu (pa i šire), izgrađen je  upravo NAŠIM parama (grad, građani, poreske platiše…) jer su svi sportski objekti od OPŠTEG (zajedničkog) interesa, a osim toga, u finansijskom smislu, izgradnja novog stadiona je „pretvrd orah“ za bilo koji sportski klub, naročito za ŽFK Spartak za čije utakmice se NE NAPLAĆUJE ulaznica…

  Ali da ne „razvlačim pitu“…   :mrgreen:

  Poenta ove teme je da će se kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona igrati u Subotici i da su Spartakove DEVOJKE u grad dovele Evropske timove, nacionalne šampione Škotske, Malte i Farskih ostrva… Devojke će, takođe, odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica – takođe sa ŠAMPIONIMA i to šampionkama Poljske, Hrvatske i Mađarske, a pregovaraju se i utakmice sa francuskim i italijanskim prvoligaškim timovima….
  Pa vi vidite da li je to USPEH ili nije!!!

  Koristim priliku da vas pozovem na prijateljsku međunarodnu utakmicu između ŽFK Spartak-Jaffa i RTP Unia (Poljska), koja se igra na Gradskom stadionu u NEDELJU 10. jula, sa početkom u 17.30 časova. Ulaz na stadion je slobodan.

  Revanš utakmica će se odigrati dva dana kasnije, u UTORAK 12. jula sa početkom u 17,30 časova, na stadionu FK Radnički u BAJMOKU.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 89 = 91

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: