Ljudske kosti na tavanu salaša

U atarima sela Bačko Dušanovo kod Subotice, na tavanu jednog napuštenog salaša, pronađene su ljudske kosti, a kako se saznaje najverovatnije da se radi o skeletu Ferenca T. iz Čantavira.

Ljudski skelet pronađen je u ponedeljak kada je, prema nezvaničnim informacijama, zakupac salaša na kome niko ne živi, osetio nesnosan miris.

– Zbog smrada koji se osećao čovek se popeo na tavan i ugledao skelet u poodmakloj fazi truljenja. Ostale su maltene samo kosti i garderoba. Ubrzo je u garderobi pronađena radna knjižica na osnovu čega je utvrđeno o kome se radi. I pored toga mora da bude urađeno DNK veštačenje – kaže sagovornik blizak istrazi.

Prema saznanjima, osim DNK veštačenja, Više javno tužilaštvo u Subotici je u predistražnom postupku dalo naredbu da se uradi i obdukcija skeleta u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu da bi se potvrdio identitet i okolnosti smrti.

Na osnovu uviđaja, prema mišljenju istražnih organa, Ferenc T., star oko 60 godina, je najverovatnije izvršio samoubistvo vešanjem na šta ukazuju okolnosti pod kojima je pronađen njegov skelet.

– DNK veštačenje biće urađeno na osnovu DNK profila bliskog srodnika nađenog leša. Njega nije bilo, ali dugo niko nije znao gde je. Bez obzira što je najverovatnije u pitanju samoubistvo VJT je smatralo da je potrebno utvrditi da li možda postoje i povrede koje je naneo neko drugi i koje upućuju na drugačije okolnosti pod kojima je smrt nastupila – prenosi portal Srbija danas.KOMENTARI

 1. Istina... kaže:

  To! Još više negativnih informacija, preklinju vas “dobronamerni” “prijatelji” građana (i “građanki”). Prostakluk, nasilje, kriminal, alkohol, narkotici, prostitucija, splavovi, starlete, kurve, kvazi doktori i magistri, noževi, sekire, Pesnice, vešala, testere, bombe, kosturi, horor filmovi, Noći veštica… To su prave vrednosti evropske i svetske Subotice, Vojvodine i Srbije!

 2. ffilozoff kaže:

  ??? Pa da je samoubistvo vesanjem,valjda bi visio na uzetu nesretni covek???

 3. Pantic kaže:

  Istina
  Ti si skroz lud covek.

 4. Patrick kaže:

  Ne moze doveka da visi..telo se raspada i odvajjaju se kosti

 5. Zozon kaže:

  @ffilozoff
  Neko reče da si ti bivši policajac. Ako je to istina ne brukaj se više.

 6. ffilozoff kaže:

  Zozon,mesate sajtove…malo ste se zajebali…oni sendvicari na onom sajtu me predstavljaju bivsim…nemam veze sa policijom…a Vi ste spijun…hehehe…klikeras sam…

 7. Istina... kaže:

  “Filozof” je agent zlokobne Agenture propasti. Uvek imaju sugestivni identitet; filozofi, profesori, doktori, magistri, analiticari, novinari, glumci… u ciji “autoritet” naivni ne sumnjaju jer su nedovoljno informisani i obrazovani. Sve sam glumac “dobrote” za “narod”. Sejaci nesrece, Jahaci Apokalipse, Ubice Coveka, Smrt.

 8. Burduš majka kaže:

  ISTINA-OOOOOOOOOOOOdstupi !!!

OSTAVITE KOMENTAR