Ljubav za ljubav, utakmica za pare

 

Ne mali broj ljubitelja fudbala, neprijatno je bio iznenađen kada je došao do stadiona da gleda utakmicu Spartak – Osijek. Na ulazu ih je dočekala otvorena blagajna i cena ulaznica – 250 dinara. Uprkos dobrom starom običaju da se ulaz na prijateljske utakmice ne naplaćuje i činjenici da je ova bila deo programa proslave dana grada, istaknuta je cena ulaznica kao na prvenstvenim utakmicama. Većina posetilaca je u neverici neko vreme stojala ispred kapije a zatim se okrenula na peti i otišla. Utakmica sa fudbalskim klubom iz Osjeka je trebalo da ima i karakter obnavljanja prijateljstva dva kluba i grada, i odnosa koji su bili narušeni u prošlosti.

 

 

Ovim potezom broj svedoka prijateljskog pimplanja je minimiziran. Šteta, jer Spartaku predstoji ozbiljnije razmatranje načina da se fudbalska publika privuče na stadion, kada to nisu utakmice sa Zvezdom i Partizanom.KOMENTARI

 1. e kaže:

  SRAMOTA!!!

 2. Miki kaže:

  kako je završilo?

 3. anderson kaže:

  nepotreban ikakav komentar, OLOŠ koji posle dolazi na gradsku kasu za “NAŠE” pare

 4. MarioPeic kaže:

  Potpisujem ceo clanak! I ja sam bio jedan od tih koji su se okrenuli…

 5. perica kaže:

  Pridruzujem se kritikama.Ja sam verovatno najdosadniji zagovornik izgradnje stadiona u Subotici i stalno vas podsecam na ta obecanja, medjutim ovo je nevidjeni faul alavaca za sitnu lovu. Pa sta su mislili da ce da zgrnu pare na nekoj prijateljskoj utakmici…. e jadno i bedno. Mnogo toga nestima i u spartaku i umesto da se bave manekenisanjem i trazenjem nekakvih pi ar sluzbi, bolje bi im bilo da porade na popunjavanju tribina. A naplacivanje ulaza na prijateljskoj utakmici je skandal.

 6. Sportista kaže:

  Na osnovu čega je ta “Grupa” uzela  najvredniju stvar koja je ostala iz Spartaka i prisvojila je?

  Ko im je dao ime SPARTAK.

  Kako su stupili u posed brenda “SPARTAK”

  Koliko su platili i kome da bi se preksrstili iz imena HORGOŠ u SPARTAK.

  Kad se to raskrsti onda će se znati koliko plaćaju za korišćenje tog brenda i koliko plaćaju za korišćenje stadiona. Onda će pred nama biti čistiji račun i onda možemo da razmišljamo da li da idemo na te njihove utakmice.

 7. shtrokavi kaže:

  Moram da se nadovezem da smo mi na severu bili docekani sa pitanjem “Momci, gde su vam karte?” Posle kratke rasprave sa obezbedjenjem ulazimo na stadion bez karata. 🙂 Velika sramota kluba sto je naplacivao karte za prijateljsku utakmicu.

  Kad ja Spartak igrao u Osijeku takodje karte nismo platili a nisu nam ni trazili.

 8. Poreznik kaže:

  MarioPeic:

  Potpisujem ceo clanak! I ja sam bio jedan od tih koji su se okrenuli…

  Tako je majstore ! ! !

  Jedino što možemo sigurno i bez posrednika to je da okrenemo glavu na drugu stranu. nek igraju sami bez publike, neka narede svojim radnicima da dođu na stadion, A znam kakvi su: svi koji su gledali utakmicu, dobiće kasnije u obraćunu plate  minus 300 dinara jer g, gledali su utakmicu.

  Publika (narod) ima jedinstvenu priliku da kazni one koji nas zamlaćuju. Ne pijem njihovo piće, ne gledam njihove utakmice, ne prolazim pored njihove kafane, ne kupujem ništa njihovo… A možemo da se nagodimo: 1. neka počnu da plaaćaaju porez za ono što rade sada 2. neka počnu da isplaćuju poreski dug koji imaju do sada 3. Neka finansiraju 5.000 obroka za narodnu kuhinju u narednih pet godina. Kad to obave možemo da razmotrimo buduće komercijalne odnose.

 9. perica kaže:

  Poreznik tebe svakako neinteresuje spartak kad kazes da ih negledas. Nije poenta u bojkotu on je i ovako prisutan. Ako bi se trebao uvesti bojkot, to bi se trebalo uraditi zbog toga sto cela srbija gradi stadione osim Subotice. Na taj nacin bi se pokazalo vlastodrscima na prevaru koju su gradjani doziveli obecanjem da ce se stadion rekonstruisati. A da li placaju porez neznam, ali znam da bilo ko drugi dodje da vodi klub ista bi muljaza bila tako da barem ovi imaju dobre sportske rezultate pa dok je tako neka vode i klub.

 10. stipan knapec kaže:

  e judi moji gde ste bili 70 desetih godina, voleo sam SPARTAK kao svoju porodicu, i onda je doslo mnogo sta verovatno da moja generacia se seta onih divnih vremena danas ne bi dao jedan dinar za utakmicu, u ono vreme mi navijaci bili smo jedna porodica, voleo sam, i voleli smo SPARTAK, e sta nam uradise, nazalost sve propada!

 11. djomla kaže:

  Miki:

  kako je završilo?

  U prijateljskom susretu odigranom na Gradskom stadionu u Subotici fudbaleri Spartaka Zlatibor Vode i Osijeka igrali su nerešeno 1:1.

  Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu, stvarao šanse, ali su gosti prvi došli do vođstva. Vrgoča je u 8. minutu šutirao veoma precizno sa 17 metara i pogodio loptom rašlje Stijakovića.

  Subotičane nije omeo primljen pogodak, nastavili su u istom ritmu da stvaraju poluprilike. Četiri minuta pre kraja poluvremena, Torbica je odlično uposlio Simovića, koji je poravnao rezultat na 1:1.

 12. B kaže:

  Brat i ja smo Osjecani po rodjenju i bas smo hteli pogledati nas nekadasnji klub i ovaj za koji danas navijamo i stvarno smo se neugodno iznenadili kad smo stigli na stadion! Teska srca smo se okrenuli i otisli jer  nedamo lopovima ni 1 dinar iz principa! Ovo je stvarno velika bruka za “gospodu” iz Spartaka!!

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 5 =