Mađar so: Treća Srbija želi da kupi Radio SU

Funkcioner političke stranke "Treća Srbija", Danijel Kulačin zainteresovan je za kupovinu višejezičnog lokalnog Radija Subotice, piše danas novosadski "Mađar so" (Magyar Szo).

Treca-Srbija

Kulačin je vlasnik firme koja izdaje nedeljnik "Novine novosadske", a zainteresovan je i za kupovinu "Radija regije" iz Bačke Topole, piše "Mađar so", jedini dnevni list na mađarskom jeziku u Srbiji.

"Danijel Kulačin i njegova supruga su poznati po osnivanju fantomskih udruženja koja potom dobijaju prave novce za realizaciju raznih projekata. Na taj način su Kulačin, sa njegovim Centrom za razvoj Šajkaške, i njegova supruga preko Mađarskog kulturnog društva Zrak, dobili ukupno 4,5 miliona od lokalne samouprave Novog Sada", piše "Mađar so".

List dodaje da se to desilo u vreme dok je na čelu Gradskog veća za kulturu Novog Sada bila Kulačinova stranačka koleginica iz "Treće Srbije".KOMENTARI

 1. milos kaže:

  Gde su SVM i ex radikali (SNS) tu je i Treca Srbija. Svi po nacionalnom ključu.

 2. Politički Komesar kaže:

  A meni niste verovali:
  https://www.gradsubotica.co.rs/ko-ce-kupiti-radio-suboticu/

  Ništa ne brinite, kupiće on i Mađarso, pa će taj list izlaziti na ćirilici. To zahvalite privatnoj firmi Rasztor i sin.

 3. Miki kaže:

  Ko ima novaca taj kupuje,,,,

 4. johan kaže:

  tako je ko ima novaca raj kupuje. mada bih moglo konacno biti da neki nas srbin kupi radio da konacno slusamo vesti malo i na srpskom a ne samo na hrvackom i madjarskom. podrzavam trecu srbiju zato sto se bore samo za narod a ne samo da napune sebidzepove. pzo iz subotice

 5. mohamed kaže:

  nije ni cudo sto se zuti cira iz te stranke raspitivo za radio suboticu

 6. miklos kaže:

  odurno

 7. bac-vranje kaže:

  ne laje kera sela radi vec sela radi…kaze poslovica!! nije to sto ce neko da kupi radio suboticu vec stgo nece moci da kraduckaju i uhlebljavaju svoje kadrove to njih boli, a posto im je to od nacionalnog interesa bar su ga proglasili pa drugovi iz SVM odresite kesu pa ga kupite!! naravno da necete jer niste naucili placati vec samo uzimati!!!

   

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: