Maglai na čelu Mađarskog pokreta u Subotici

Mađarski pokret (MP) saopštio je danas da je bivši gradonačelnik Subotice i član MP Jene Maglai izabran za predsednika subotičkog odbora te stranke, dok će njegovi potpredsednici biti Endre Čuso i Žužana Bakši Salma. U saopštenju nakon održane redovne izborne skupštine, navodi se da je subotički odbor radio i analizu rezultata koje je stranka postigla na aprilskim izborima u Srbiji.

Idejna resenja ahitektonsko-urbanistickog resenja Subotice (36) - Jene Maglai

„Subotička organizacija Mađarskog Pokreta će i dalje aktivno pratiti lokalna društvena i politička zbivanja, i zauzimati svoje stavove o pitanjima bitnim za našu zajednicu“, dodaje se u saopštenju.

Odlučeno je da se formiraju stručne komisije koje će se baviti problemima građana u Subotici, a da će MP u Skupštini Subotice pomagati u radu jedanaestočlanu odborničku grupu liste „Za građansku Suboticu“.

 

BetaKOMENTARI

  1. Megille kaže:

    Sa srećom Maglai. Samo molim pojašnjenje . Ko je novi gradonačelnik ,naime nisam dobio poziv za glasnje u najdemokratičnijoj državi na svetu-srbiji. Pošto su svi građani Subotice porezni i razni haračni obveznici trebali bi da imaju pravo da neposrednom glasovanjem biraju gradonačelnika zar ne ?

  2. Vesko kaže:

    Isti Maglai, samo zavrnio rep na drugu stranu, da njemu bude bolje a ne nama.

  3. justicija kaže:

    Poštovani gospodine Maglai,da vi niste možda onaj koji je u datom momentu dao du*eta Gospodar Vučiću i doveo na vlast…..ne znam kako da se izrazim…..OVE???Fino je bilo prosipati brabonjke pred građansku Suboticu tada…..Mi sitne brabonjke pozobali a vama su sad ostala na meniju ozbiljna hrpa go*ana…pa prijatno i uzmite veliku kašiku….

OSTAVITE KOMENTAR

53 + = 55

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: