Maglai okupio sportske radnike

Danas u podne, gradonačelnik Jene Maglai okupio je sportske delatnike, u cilju bolje komunikacije i informisanja o onome što sve zajedno prvenstveno zanima, a to je finansiranje.

 

skupstina grada 2

Kako bi razvejao nagađanja jer, kako sam kaže : „Svašta se govori“, Maglai je saopštio da je projektovani deo budžeta za sport, za ovu godinu jednak onome koji je bio za prethodnu.

 

Razlika će biti u tome što je u planu preraspodela sredstava i njihovo eventualno preusmeravanje na sportove koji su manje atraktivni i kojima je zbog toga teže naći sponzora. Više novca mogu da očekuju i klubovi iz prigradskih naselja koji su do sad bili zapostavljeni.

 

Gradonačelnik se požalio i na nasleđena dugovanja iz prošle godine i kašnjenje izveštaja klubova o trošenju sredstava.

 

Jene Maglai je  pozvao sve da komunikaciju obavljaju preko sportskog saveza a ne ličnim kontaktima.

Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, obećao je da će u narednim danima lično obići klubove i upoznati se sa uslovima u kojima rade.

skupstina grada 1KOMENTARI

 1. laki kaže:

  Vjekoslav? Koji poltron! 

 2. Makaran kaže:

  Nečemo valjda ponovo plačati razne lezileboviće kao za vreme komunizma,još čemo im davati stanove i fiktivna radna mesta-zar nema važnijeg posla u opštini. Još se sečamo golmana iz Spartaka druga Šujicu koji je godinam 'radio' na stadionu ,posao mu je bio da svaki drugi dan izađe na stadion i da gleda kako raste trava.

 3. Beli kaže:

  Zar nije ponižavajuće da od tolikih sportskih stručnjaka za sport i sportski menadžment , neki Vijeko popuje koji blage veze neka u ovoj oblasti. Igrao je nekad fudbal u trećerazrednoj ekipi kao omladinac i to mu je sve znanje. 

  Strašno , jednom rečju strašno za grad sportova kako volimo zvati naš grad !

   

 4. roki kaže:

  Sta je Maglai mogao da im kaze?

  Nista. Rekao im je da nema para i da se snalaze kako znaju i umeju.

  Velika mudrost!

OSTAVITE KOMENTAR