Makedonac krijumčario marihuanu

Na graničnom prelazu Horgoš sprečeno je krijumčarenje 20 kilograma opojne droge marihuana. Akciju je zajednički realizovala pogranična policija i carina. Makedonski državljanin je pokušao da prokrijumčari drogu u patosu automobila. Određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Na izlazu iz Srbije makedonski državljanin je u duplom patosu putničkog automobila, makedonskih registarskih oznaka sakrio 38 paketa marihuane. Prilikom redovne pasoške kontrole policija u saradnji sa carinom na graničnom prelazu Horgoš sprečila je krijumčarenje opojnih droga.

 

Lice sa navedenim predmetima predato u nadležnost Regionalnom centru granične policije i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati. Nakon čega će biti izveden pred sudiju Višeg suda u Subotici.KOMENTARI

  1. realna kaže:

    Naslov bi trebao da glasi MAKEDONSKI DRZAVLJANIN SVERCOVAO MARIHUANU, obzirom da se zna cije je to tradicionalno zanimanje. Naprosto, nije fer prema braci Makedoncima.    

  2. pauk kaže:

    Otkad su nama Madjarima ti Makedonci neka braca? Nesto ne primecujem slicnost u prezimenima..

  3. .......rajko kaže:

    Gospodo ,droga nema veru a ni naciju.Nemože se reći da tradicionalno neka nacija to radi.Nema više pravila,svi to rade u današnje vreme.Pogledajte samo u Subotici koliko ima ljudi za koje znamo da sigurno to rade.Zato za pohvalu je policija na Horgošu koja radi dobro svoj posao. Srećna im 2013 godina.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: