Makedonac krijumčario marihuanu

Na graničnom prelazu Horgoš sprečeno je krijumčarenje 20 kilograma opojne droge marihuana. Akciju je zajednički realizovala pogranična policija i carina. Makedonski državljanin je pokušao da prokrijumčari drogu u patosu automobila. Određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Na izlazu iz Srbije makedonski državljanin je u duplom patosu putničkog automobila, makedonskih registarskih oznaka sakrio 38 paketa marihuane. Prilikom redovne pasoške kontrole policija u saradnji sa carinom na graničnom prelazu Horgoš sprečila je krijumčarenje opojnih droga.

 

Lice sa navedenim predmetima predato u nadležnost Regionalnom centru granične policije i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati. Nakon čega će biti izveden pred sudiju Višeg suda u Subotici.KOMENTARI

  1. realna kaže:

    Naslov bi trebao da glasi MAKEDONSKI DRZAVLJANIN SVERCOVAO MARIHUANU, obzirom da se zna cije je to tradicionalno zanimanje. Naprosto, nije fer prema braci Makedoncima.    

  2. pauk kaže:

    Otkad su nama Madjarima ti Makedonci neka braca? Nesto ne primecujem slicnost u prezimenima..

  3. .......rajko kaže:

    Gospodo ,droga nema veru a ni naciju.Nemože se reći da tradicionalno neka nacija to radi.Nema više pravila,svi to rade u današnje vreme.Pogledajte samo u Subotici koliko ima ljudi za koje znamo da sigurno to rade.Zato za pohvalu je policija na Horgošu koja radi dobro svoj posao. Srećna im 2013 godina.

OSTAVITE KOMENTAR