Maloletnici skrnavili jevrejsko groblje

Subotička policija rasvetlila je krivično delo koje je izvršeno na jevrejskom groblju u Subotici.

 
Postoje osnovi sumnje da su tri krivično neodgovorna deteta učesnici događaja koji je prijavljen policiji 10. jula u prepodnevnim časovima i u kojem je na jevrejskom groblju porušeno 39 nadgrobnih ploča, piše u saopštenju subotičke policije. Policijski službenici su Višem javnom tužilaštvu u Subotici dostavili službenu belešku na dalje postupanje.

 KOMENTARI

 1. ivan kaže:

  Neodgovorna deca bi trebala da imaju odgovorne roditelje ili staratelje.Pa lepo da podele troskove popravke onoga sto su njihova neodgovorna deca uradila.

 2. Mrle kaže:

  ivan:

  Neodgovorna deca bi trebala da imaju odgovorne roditelje ili staratelje.Pa lepo da podele troskove popravke onoga sto su njihova neodgovorna deca uradila.

  Ovde napišite odgovor..Tako jeplus da poma\u u popravkama i dru[tveno koristan rad kao kupljenje smeća po gradu i slično

   

 3. Kertvaros kaže:

  Troje krivicno neodgovorne dece obori nadgrobni kamen tezine oko jedne tone.

  Mashala!

  Cime li ih samo hrane?

 4. Imo bi' ja što god kasti, al necu kaže:

  Upravo se slazem sa ivanom. Dakle roditelji da nadoknade stetu. a ako nisu u mogucnnosti da tu stetu nadoknade. Drustveno korisni rad, pa dok se dug ne nulira. Verujem da ce posle toga nauciti i decu odgovornijem ponasanju!

 5. jež kaže:

  Gospodo u opšte nije problem ko će platiti štetu jel za to postoji sistem prinude problem je to što tušilaštvo neće pokrenuti postupak da bi svi oštećeni pokrenuli privatne tužbe a za to je potrebno platiti odredjene sudske troškove čista matematika po meni tužilaštvo treba ukinuti pod hitno.

 6. BELA kaže:

  Popravni dom!!!

OSTAVITE KOMENTAR