Maloletnik uhapšen zbog sumnje da je pretio devojci

Policajci u Subotici uhapsili su A. P. (14) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Maloletnik se sumnjiči da je upućivao ozbiljne pretnje devojci iz Subotice, koja je bila očevidac događaja, kada je u prošli četvrtak više osoba u centru grada napalo sedamnaestogodišnjaka palicama i lakše ga povredilo.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, navodi u saopštenju subotička policija.

RTSKOMENTARI

 1. Petar kaže:

  Ali ovo:”…lakše ga povredilo”. Baš vređa inteligenciju svih koji znaju kako je dečak stvarno povređen.
  A ovaj balavi zlikovac od 14 godina što preti nečijem životu, tako mu i treba! Pritvor, pa maloletnički zatvor. Neka vidi malo kako je odvratno biti gost po državnim ustanovama.

 2. realan kaže:

  2005. godiste…svaka cast roditelji…

 3. croat kaže:

  A sta mislite da se otvori neki racun za dobrog advokata onom povredjenom klincu pa da odere mame i tate ovih malih siledzija?

 4. ffilozoff kaže:

  KO su mu roditelji??? ON je malouman,tj,maloletan,ALI ime roditelja se moze objaviti !!! JER puno sinova se stiti po ovom gradu…ALI pravda sve stize…Da se ne nabra-jaju OPASNO je !!!

 5. Akwinsky kaže:

  Ako medju vama ima advokata – po kom zakonu je zabranjeno sredstvima informisanja da vest u pocinjenom zlocinu objave bez navodjenja punih imena i prezimena i u kojim uslovima ?

 6. Istina... kaže:

  Podguzna Agentura agipropom i konkretnim delima na silu nameće razlike, podele, diskriminaciju, netrpeljivost, mržnju, verbalne i fizičke sukobe i obračune po verskom, nacionalnom, rasnom i svakom drugom osnovu. Mir za njihove mentore nije opcija. Čak me više i ne vređaju, ne kleveću, ne satanizuju. Ignorišu me, ne pridaju mi značaj, ne žele da “talasaju”, da stvaraju pompu, buku, galamu. Na svakom pojedincu je da na sve to nasedne ili ne.

  Tri slogana Partije Okeanije iz Orvelovog dela 1984: Rat je mir, Sloboda je ropstvo i Neznanje je moć.

 7. rax kaže:

  i ja bih pomogla roditeljima, ali koji je to dobar advokat`? dobri advokati se boje kao i veliki broj gradjana.

 8. Mister No kaže:

  Novinar koji izveśtava o ovom događaju je legenda. Dotični bi združenu akciju Rusije i NATO snaga protiv terorista ISIL-a okarakterisao kao manevre sa manevarskom municijom.

 9. ffilozoff kaže:

  Istina…niste VI dostojni pricati o Hermanu Hesseu !!

 10. Istina... kaže:

  @Akwinsky
  A po kom propisu je tebi dozvoljeno da javno iznosiš lažne optužbe da je “počinjen zločin” kada krivično delo ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138 KZ RS to nije a i još nema dokaza da je delo uopšte počinjeno!? Ti javno presuđuješ umesto suda, jedino nadležnog da o tome odlučuje!? Koliko vam je Agenturo posvađanih, prebijenih i pobijenih dovoljno!?

 11. croat kaže:

  rax bilo koji koji nije iz Subotice posto su ovi svi u dosluhu i cedice te do kraja zivota. Treba dovesti nekog sa strane.

 12. Istina... kaže:

  Lažni filozofe, sa dva “f”, da jače zvuči, (i lažni psihijatre [sećam se i tog tvog nicka] i sve što zatreba za manipulaciju javnošću), eto tebe, agente Agenture, javio si se. Veoma kratko, da ne privlačite pažnju na Istinu. Ti, Agenturo, nisi dostojna mene. Uvek sam za minimum korak ispred. Neobjavljeni nepodobni komentari na od tebe, Agenturo, “slobodnom” mediju mi to dokazuju. Budalaština o Heseu ne zaslužuje reakciju.

 13. Volimljude kaže:

  Svaka čast ovoj devojčici. Naklon do poda za njene roditelje, koji su odgajili moralno, normalno i hrabro dete! A delinkventi bi trebalo da posete Kruševac na par godina. Žao mi je povređenog dečaka i nadam se da će osim medicinske dobiti i psihološku pomoć, kao i devojčica. Nije to lako preživeti, mi ćemo zaboraviti, a oni moraju da žive sa tim.

 14. (ba)laban kaže:

  Mnogo je šljama i novih mladih kriminalaca, kojima biti kriminalac predstavlja nešto čime se mogu pohvaliti. Svakako je tome kriva blaga kaznena politika, zatim veze maminih i tatinih sinova u policiji i pravosuđu, princip oportuniteta, nanogice i još mnogo toga. Neophodno je rigorozno pooštriti kaznenu politiku, pa i privremeno uvesti SMRTNU KAZNU, kako bi se proredio ovaj ološ u društvu, bar do momenta dok se ne istrebe protuve poput Srdića, Kukolja, Lazarevića, Đorđevića…

 15. Petar kaže:

  Ovo je onaj isti A.P. što je stavljao nož pod grlo detetu u O.Š.Kizur Ištvan. Da je tada usledila adekvatna reakcija države do ovoga sada ne bi došlo.
  Eto, dok ne ubije nekoga, neće biti sklonjen sa ulice. A možda ni tada.

 16. X-MEN kaže:

  Akwinsky @
  Nisam advokat ali znam odgovor, do suđenja, dok se na sudu ne iznesu dokazi za neko delo( čitaj nedelo ) lice se vodi kao ” osumnjičeno ” i dok je god osumnjičeno , nesme se navesti puno ime i prezime, tak posle suđenja, kada se pročita kazna, u javnost se može napisati puno ime i prezime, ako je lice punoletno, špre toga nikako ni punoletnom ni maloletnom licu !

 17. bac Vranje kaže:

  @ X-MEN
  Pogresan ti odgovor,pre par dana su odmah dali imena onih sto se poubijase na buvljaku sa punim imenom i prezimenom. Vidis da sme i moze i niko ne odgovara ili su mozda ova lica zasticena tatama, mamama,kumovina , partijama…ima hiljadu razloga zasto vlast nekom objavi ime nekom ne.

 18. DJURA kaže:

  Zbog onog sedmog koga vise nema i ne spominje se ni ovom nece biri nista

 19. Istina... kaže:

  @X-MEN

  “Nisam advokat ali znam odgovor…”

  Nakaradne sisteme (Antisisteme) karakteriše i buljuk neznalica koji su po pravilu najgrlatiji. Idemo redom: osumnjičeni, okrivljeni, optuženi.

 20. Kuzma kaže:

  @Istina, šizofrenija je jako teška bolest. Ali 21. vek je, medicina je napredovala. Čak bi i tebi mogla pomoći. Mogao bi svoju bolest držati pod kontrolom uz pomoć lekova.

 21. X-MEN kaže:

  Istina @
  Ok možda ti znaš bolje a ? I da baš tako , prvo si osumnjičen , pa ujedno i okrivljen i optužen , kontra strana je ..oštećen…šta tu nije jasno ? Dok si god osumnjičen , ime ti s e ne piše u celosti , samo inicijali !

 22. X-MEN kaže:

  Bac Vranje @
  U Višem sudu u Subotici sudija za prethodni postupak odredila je pritvor do 30 dana državljaninu Nemačke S. H. (33) koji je u sredu u bolnici nožem povredio muškarca (36), sina Fehmi Bejzakua (55) osumnjičenog da je nožem ubio Berišu Bedžeta (62) na buvljoj pijaci.
  Da vidimo …S.H nožem povredio muškarca , sina Fehmi Bejzakua..osumnjičenog…. ! znači ovako , ovaj novinar je polu-pismen a drugo ne radi po zakonu osumnjičenom iz nemačke S.H je naveo samo inicijale ( kako i treba ) i osumnjičenom Fehmi Bejzaku je navo puno ime i prezime, što znači da ga Fehmi može i tužiti jel mu kao osumnjičenom nije smeo napisati puno ime i prezime ! Nije da ja ne znam nego novinar ne radi svoj posao kako treba !

 23. Istina... kaže:

  @X-MEN

  Nemaš pojma.

 24. Istina... kaže:

  @Kuzma

  Agente Agenture, izlizane su te vaše agitpropne laži, uvrede i klevete. Šizofrenija je jedna od njih. Pribeleži, da ne ponavljaš, smejaće ti se tvoji. Do sada ste me nazvali: malim šizoidnim naci multinik šovinistom, bolesnim umom zatrovanim nacionalizmom i šovinizmom, ultraprimitivnim bolesnim umom, ustašom, zločinicem, krvolokom, krelcem, primitivcem, bolesnikom, jadnikom, lopovom, lažljivcem, prevarantom, nebuloznim, šizofrenim, paranoidnim, bljuvačem, pljuvačem, mentalno obolelim, monstrumom, bednikom, kukavicom, smešnim, šovinistom, fašistom, klerofašistom, šizoidnim nacionalističkim ludakom, monstruoznim licem nacionalšovinističkog ludila, mentalnim masturbatorom, idiotom, prljavim, kretenom, tragikomedijom od čoveka, debilom, kretanom, imbecilom, šmokljom, pedofilom, antihristom, alkosom, drogašom, seksistom, rasistom, svinjom, stokom, psetom, crknutim psetom, džukelom, đubretom, Gebelsom, Hitlerom, Sotonom. Vređali ste i klevetali mene, od začeća preko detinjstva do sadašnjosti i budućnosti, moju majku, oca, babu, dedu, rodbinu. Povremeno vam odgovorim da znam za vašu Knjigu zla i napišem masi koju zloupotrebljavate da u pretraživač upiše ” e28093 Knjiga zla pdf ” i da je sa prvog izlistanog linka skine i pročita.

 25. X-MEN kaže:

  Istina @
  Ok je rekoh kako znam ti kažeš da nemam pojma ali ne govoriš kako jeste po tvojim pojmovima ,samo ponavljaš ko papagaj ” nemaš pojma ” to si prvo naučio da kažeš ?

 26. Kuzma kaže:

  @Istina, pratimo te. Svuda oko tebe su naši operativci.
  Na tragu smo ti već duže vreme. Znaš i sam, zato si i pojačao svoje aktivnosti. Ali ne vredi ti. Veliki plan je pri kraju realizacije. Još malo…

 27. Istina... kaže:

  @X-MEN

  Uči, znaćeš. Ja moje znanje, stručnost, veštine, iskustvo, rezultate, naplaćujem, od njih živim. Ne dajem ih badava a naročito ne najvećim svetskim banditima koji vekovima žive od tuđeg jer svoje nemaju.

  @Kuzma

  Nešto vam ne valjaju ti operativci, barataju netačnim podacima, moje “aktivnosti” su standardne. Obratno, agenturne aktivnosti su utihnule. Nego, jel’ vi to meni ugrožavate sigurnost pretnjom da ćete napasti na moj život ili telo!?

  Mnogo ste nervozni, izgleda da vam propada projekat “Zloupotreba isceniranog prebijanja”.

 28. Kuzma kaže:

  @Istina, u levo oko smo ti ugradili čip, vidimo sve što ti vidiš. Preko očnog živca pratimo tvoje misli.

 29. X-MEN kaže:

  Istina @
  Ne naplaćuješ ti ništa nemaš ti ni za kiflu, lupaš gluposti, ustvari zato i ne daješ objašnjenje jel ne znaš, važno je kontrirati, bolje uči od mene, te što parazitiraju ne volim ni ja ali napišem o svemu kako mislim i zato i objasnim kako i zašto se kome piše ime i prezime a kome samo inicijali, i napisah već, pre će biti da novinar nezna svoj posao…kao ni ti , šta god radio…

 30. Jovo kaže:

  Da je mom detetu pretio,nedaj bože;Tatu bi mu tukao, i ujutru i uveče!Kakva policija,nema u ovoj državi pravde.

 31. afet kaže:

  uju jovo ti si jako opasan covek juju

 32. Strani Posmatrac kaže:

  Ovo Vredja bas bas inteligenciju svih nas.Pa to je dete od 14 godina ne osvesceno i nije stiglo ni da se vaspita ni da nauci pravila opsteg sveta…vadite to dete napolje iz zatvora dok mu niste dokrajcili taj mali um zatvorima i strahom i ukljucite centar za socijalnu zastitu da radi svoj posao kako treba.

OSTAVITE KOMENTAR