Manijaci sa šipke

Kao i svaki park, i Dudova šuma ima svoje manijake. Ovaj put nije reč o delikventima nego o ljudima koji su tamo našli idealne uslove za trening i rekreaciju.

 

Grupa momaka koja vežba na šipkama, postavila je na mrežu motivacioni video “Bar maniacs”, za one koji imaju višak energije a koji ih je ujedno i predstavio široj javnosti.

 

Da gimnastika ne mora nužno biti nezanimljiva, može se videti na ovom primeru kada se vežba izvan sala za fizičko, u parkovima ili u nekom drugom nekonvencijalnom okruženju.

 

Veoma atraktivne su sinhronizovane vežbe, koje u najboljoj tradiciji onih Sokolskih, privlače i publiku ali i vežbače. Pogotovo ako se vidi rezultat njihovih vežbi a to su savršeni mišići.

 

Do tog cilja se  dolazi teškim radom i strpljenjem ali, lepo je rekao Čerčil : „Ako hoćeš da vidiš rezultate svoga rada odmah – onda peri sudove.“

 

Osim motivacije za bavljenje sportom, ovakvi prizori pored nas, koje možemo videti na slikama iz nekih svetskih metropola, daju ovom gradu nešto od te atmosfere i dokazuju da ovaj grad ŽIVI.

 

 KOMENTARI

 1. Ja kaže:

  Momci super ste,samo tako nastavite.Svaka cast  😀

 2. Z kaže:

  Odlično momci! Bravo za Suboticu! Takođe samostalno treniram u Dudovoj šumi već godinama – čitavu deceniju. U poslednjih par godina je pravi raj za vežbanje od kada su uredili trim stazu i stavili nove sprave. Bravo bravo!!!
   

 3. roki kaže:

  Bravo momci.Pravi ste,lepo je videti kako je iz dana u dan sve vise mladih ljudi u dudovoj koji se rekreiraju.Ja od svoje devete godine odlazim u tu sumu i znam kako je nekad bilo i kako je sad.Svih ovih godina sam prizeljkivala da nam urede taj park,zato cuvajte molim vas svi koji ga posecujete,cuvajte sprave,trim stazu,nemojte voziti motore i bicikle na stazi,to je za setnju i trcanje,jedva smo ga docekali.Obozavam taj park i za nas koji smo tako reci tamo na “inventaru”mnogo znaci.Pozdrav svima.

   

 4. золика kaže:

  Davor Kajnić:

  hahaha smešni ste

  da smesnije nisi. aj ti dodjei pa treniraj sa nama? ne smes?:P

 5. milan kaže:

  Boranija!!! kad sam ja bio mlad!!!! Oni urade pedeset sklekova pa se slikaju,barem sedeset! Svaka cast! Sve pohvale!

   

 6. Filip kaže:

  Auuu derani, kidate.. 😀 http://www.youtube.com/watch?v=WaS7mX8xGJQ eo moj vid.. 😀
   

OSTAVITE KOMENTAR