Manijaku iz Subotice 12 godina zatvora za silovanje

Miroslav Dimović je povratnik, koji je 2004. godine osuđen na šest i po godina zatvora zbog silovanja jedne Subotičanke

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 12 godina zatvora Miroslava Dimovića (38) iz Subotice zbog silovanja dve Beograđanke krajem 2015. godine.Tom odlukom, koja je objavljena na sajtu suda odbijene su sve žalbe i potvrđena prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu, a Dimovićeve žrtve su upućene da imovinsko-pravni zahtev ostvare u parničnom postupku.

Mediji su pisali da je Dimović povratnik, koji je 2004. godine osuđen na šest i po godina zatvora zbog silovanja jedne Subotičanke.

Tokom suđenja on je priznao krivicu i rekao da se kaje zbog onog što je uradio. Dimović je 21. decembra 2015. jednu devojku silovao na zemljanoj stazi između autoputa i stambenih zgrada u Zemun polju, pošto ju je prethodno pratio neosvetljenim putem.

Ubrzo je presreo i svoju drugu žrtvu koju je primetio u gradskom prevozu i pratio je do njenog stana.

 

TanjugKOMENTARI

  1. Pravdoljub kaže:

    Kastriranje je jedina prihvatljiva kazna i doživotni zatvor.

  2. Uskopljeni pojac kaže:

    Kastriranje nije nikakva kazna. Danas je medicina tolko daleko dostigla da kastrirana osoba, bez obzira da li prisilno ili kao zrtva nesretnog slucaja, moze u svako doba odgovarajucim lekom i terapijom, da postigne punu seksualnu funkciju kao i svaka druga nekastrirana osoba. Kao sto ne postoji nikakva prepreka da se nabavi bilo koja droga, tako ne postoji ni prepreka za nabavku bilo kojeg leka.

  3. marija kaže:

    smitna kanna za sve manijake siledjije i ubice

OSTAVITE KOMENTAR