Manuel Crnojević najbolji policajac Subotice

Zbog rezultata ostvarenih na suzbijanju ilegalne trgovine narkoticima, Manuel Crnojević nagrađen je kao najbolji policajac PU u Subotici, u kojoj je svečano obeležen Dan policije.

Povodom Dana MUP-a, slave Ministarstva i Dana Policije – “Svete Trojice”, 36 pripadnika Policijske uprave u Subotici koji su ove godine primljeni u službu, položilo je svečanu zakletvu.

policija-mup_660x330

Polaganjem venaca na spomen ploču odata je počast šestorici policajaca koji su dali svoje živote pri obavljanju radnih zadataka, a održana je i prigodna svečanost.

“Tražim od policije da radi svoj posao tako da stvara okruženje slobodnih i ravnopravnih građana koji znaju svoja prava i veruju da ta prava mogu da ostvare, znajući da će ih policija u tome podržati i zaštititi”, poručio je Nenad Sekulić, v.d. načelnika PU Subotica.

Zbog rezultata ostvarenih u suzbijanju ilegalne trgovine narkoticima, Manuel Crnojević nagrađen je kao najbolji policajac Policijske uprave u Subotici koja je svojim radom uspela da smanji broj krivičnih dela, poveća broj rasvetljenih, posebno teških krivičnih dela sa elementima nasilja, poveća bezbednost u saobraćaju i očuva javni red i mir.

Za to joj je odao priznanje i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.

“Hteo bih da naglasim da je svih ovih godina gradska uprava, bez obzira ko je bio na vlasti ili ko je vodio ovaj grad, sarađivala sa Policijskom upravom u Subotici na izuzetno dobar i kvalitetan način. Zato možemo da se ponosimo što je Subotica siguran i bezbedan grad za sve naše građane”, rekao je Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice.

Povodom Dana MUP-a i Dana Policije, na platou ispred upravne zgrade priređena je i izložba policijskih i vatrogasnih vozila, opreme i naoružanja, koja je izazvala veliko interesovanje prisutnih zvanica, a najviše su joj se obradovali najmlađi.

 

RTV

 KOMENTARI

 1. Gale kaže:

  Pravi izbor….covek koi voli svoj poso i radi ga dusom svojom!!!!

 2. Miklos kaže:

  Kakvo je ovo foliranje i zamajavanje gradjana.Sef najace kriminalne grupe na severu Vojvodine slobodno seta gradom,jos i preti tuzbom zbog neosnovanog protvora.Sta bi sa ubistvom Mirka Milicevica? Grad prepun droge i drogasa a vi pricate o nekakvim uspesima.O bogacenju i kriminalu na granici suvisno je pricati.Al najveca ironija da na proslavi dana policije u Subotici
  danas govori propali policajac i razalovani carinik.Prestava za neupucene gradjane.

 3. Rajko kaže:

  Izgleda da od najace kriminalne grupe na severu Backe nema nista.To je bila prestava da bi se postavio u Novom Sadu serif i ovaj u Subotici,a o rasvetljavanju ubistava po Subotici ni pomak.

 4. vita-brevis kaže:

  Čemu vezivanje Dana policije za verske praznike?

 5. Ja kaže:

  Pa naravno da nema pomaka kad vam je na toj funkciji za krvne delikte klinka koja ne zna nos da obrise a ne da uradi nesto i koja je stranacki zaposlena ,sram vas bilo na takva mesta dovodite debile a ljudi umiru i nikom nista

 6. Maja kaže:

  Cestitam mladom i vrednom coveku

 7. pista kaže:

  hahahaha… Subotica dobila 36 policajosa/ki, a jedna Kikinda 65… kako to???

OSTAVITE KOMENTAR