McDonalds ulični turnir u odbojci

U prostorijama Mc Donaldsa Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Dragan Savić, organizator i Vesna Pavković ispred jednog od pokrovitelja restorana Mc Donalds najavili su tradicionalni McDonalds ulični turnir u odbojci.

Deseti jubilarni turnir McDonald’s Street Volleyball 2010, održaće se na Trgu Republike i Trgu Slobode u Subotici 15. i 16. maja 2010. godine. Mini odbojku će na 24 mreže igrati devojčice i dečaci uzrasta od 9 do 15 godina, podeljeni na 7 kategorija za devojčice i 5 kategorija za dečake.

Na turniru će učestvovati 180 ekipa sa oko 1200 takmičara, od kojih je 150 ekipa devojčica i 30 ekipa dečaka, iz 60 klubova iz više od 50 gradova cele Srbije. Turnir će trajati dva dana, a utakmice će se održavati u periodu od 9 do 20h.

Odbojkaški savez Srbije je obezbedio 180 lopti za najbolje mlade odbojkaše, a proslavljeni odbojkaš Đula Mešter i Sara Klisura, istaknuta odbojkašica ŽOK Spartak, uručiće po šest lopti svim prvoplasiranim i drugoplasiranim ekipama.

izvor: http://www.subotica.info/KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR