Medifit nova optika

Subotica od pre dve nedelje postala je bogatija za još jednu optiku. Reč je o firmi  Medifit Subotica koja je proširila svoju delatnost.

 

Medifit je uvoznik kvalitetnih medicinskih pomagala iz Nemačke. U svojoj specijalizovanoj prodavnici na adresi Subotica, Ive Lole Ribara 4 (pored Glavne pošte) Medifit ima širok i kvalitetan asortiman raznoraznih pomagala za svaki deo tela: steznika, ortoza, pojaseva, čarapa za vene, antiembolijskih čarapa, uložaka za obuću, pomagala za teško pokretne, za inkontinentne osobe, merače pritiska itd. Sve što zatrebate za preventivu ili za terapiju može se naći u Medifitu.

 

Takođe se vrši besplatno kompjutersko snimanje stopala i propisivanje Ekovel podešavajućih uložaka, a omogućene su i besplatne konsultacije sa lekarom  svakog petka od 12 – 16 h.

 

U Medifitu uzimaju se i mere za izradu dečijih ortopedskih cipelica. Roditelji zajedno sa detetom biraju model, boju i ukrasni detalj, te tako naši mališani dobijaju udobne ortopedske cipelice koje na oko izgledaju kao modne cipelice.

 

 U optici se vrši kompjutersko određivanje dioptrije i nudi se širok izbor dioptrijskih ramova i sunčanih naočara. A u zavisnosti od potreba pacijenata ugrađuju se stakla sa različitim zaštitnim slojevima i daju se preporuke u skladu sa potrebama korisnika ( npr. za rad na kompjuteru ili za vožnju).

 

 Kontakt telefon: 024/ 551-876, 670-955.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR