Medijska arheologijia

Komora mladih Subotice prezentovaće projekat Medijske arheologije, koji je trajao od 2006. do 2009. godine. U sredu, 16. juna, u amfiteatru Otvorenog univerziteta, sa početkom u 19 h biće predstavljen projekat.
Domaćin ovog događaja su JCI (Komora mladih Subotice) i Medijska arheologija Beograd. Cilj projekta je da se podigne svest o kontinuitetu razvoja medija i medijskih formi. Ovom prilikom biće predstavljeni reklamni materijali sa prostora SFRJ u toku osamdesetih godina. Materijal je prikupljen iz arhive RTS-a ali su i građani doprineli ovom projektu donoseći i svoje arhivske snimke.
Gosti ovog događaja biće Boško Prostran i Jovan Bačkulja iz Medijske arheologije Beograda.
U toku programa prikazivaće se tri bloka reklama između kojih će gosti dati svoje komentare a otvoriće se i diskusija sa publikom.
Ovaj projekat podržalo je Ministarstvo kulture a ujedno se radi i na novom projektu koji će obuhvatiti prikupljanje reklamnog materijala iz perioda devedesetih godina.
S obzirom da u Subotici više od 10 godina nije prezentovano reklamno stvaralaštvo, ovo će biti idealna prilika da se podsetimo nekih starih vremena i uporedimo kvalitet, temu, ideju i dužinu tadašnjih reklama sa današnjim.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 37 = 39

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: