Međunarodni saobraćaj preusmeriti Gajevom ulicom

Kada bude prekinut saobraćaj na Karađorđevom putu, vozila će se, planirano je, usmeriti Gajevom ulicom, Bajskim putem i Metohijskom ulicom, kao alternativnim pravcem.

Ovo može biti saobraćajno rešenje kada  izgradnja treće deonice Kolektora II stigne do Trga Kralja Tomislava, jer će morati da se preseče i privremeno zaustavi saobraćaj na Karađorđevom putu, koji je međunarodna deonica za teretna vozila.

 

Trg Kralja Tomislava

halaski put

„Kao investitori, još nismo pribavili pozitivno mišljenje Ministarstva za saobraćaj i građevinu radi raskopavanja Trga Kralja Tomislava, a bez obzira što smo kao datum početka radova naveli 20. decembar, sigurno je da zatvaranja ove deonice neće biti do 15. januara, dok ne prošu svi praznici u toku kojih je intenzivan saobraćaj na njoj. Za to vreme, ukoliko vremenski uslovi to budu omogućili, izvođač će realizaciju treće faze Kolektora II nastaviti s druge strane prema Trgu Kralja Tomislava, od Vareške ulice, tako da će se, kada stigne saglasnost Ministarstva, ova faza kompletirati“, za Subotičke novine kaže inženjer Goran Mijatović, rukovodilac na realizaciji ovog projekta, koji se već sada smatra jednim od najvećih infrastrukturnih zahvata u Subotici do sada.

 

Zagrebačka ulica

Saobracaj kolaps Subotica Zagrebacka Preradoviceva (7)KOMENTARI

 1. nostalgija kaže:

  UZASAN JE SAOBRACAJ U GRADU BEZ OBZIRA GDE JE USMEREN USKI KOLOVOZI USKE ULCE 2 TRAKE UZAS ,,,TREBA ZRTVOVATI NEKE ULICE JEL OVAKU SU VEC KRATKE PANTALOVE

 2. stormwatch kaže:

  Znaci od maja 2012. saobracajna infrastruktura u stvari netaknuta i u jos gorem stanju nego pre tog kobnog datuma. Zanimljivo.

 3. Rastafarijanac kaže:

  E, baš me zanima na šta će to da liči.

 4. Djordje kaže:

  Eeee a da je obilazni put završen….Stvarno,šta bi sa njim?

 5. Aleksa kaže:

  Pa kad ste vec toliko pametni sto ne preusmerite medjunarodni teretni saobracaj na granicni prelaz Horgos. Kamioni ce Gajevu ulicu razvaliti za tri dana. A skretanje sa Somborskog puta na Gajevu i sa Metohijske na Karadjordjev put i obratno ce biti pravi cirkus.

 6. Pametnjaković kaže:

  Da su završeni radovi na izgradnji zaobilaznice takozvanog Y-kraka oko Subotice još u ona davna vremena kada je bilo nekoliko puta obećano, sada ne bi bilo glavobolje oko toga kuda usmeriti međunarodni saobraćaj.

 7. stormwatch kaže:

  Samo da podsetim da je Kuchera jos u Decembru 2003. pred novinarima izjavljivao kako ce do Jula 2005. cela Obilaznica biti zavrsena. Obecanje od pre 12 godina da ce jos pre 10 godina biti uradjeno nesto sto nikad nije zavrseno.

 8. Lajčo kaže:

  Tada je Kučera rekao da će leći na put ako ne bude gotovo do tog roka. Sva sreća da nije lego, sad bi mu davali misu…10 godina.

 9. Djuka kaže:

  Lajco:
  „Tada je Kučera rekao da će leći na put ako ne bude gotovo do tog roka. Sva SRECA da nije lego, sad bi mu davali misu…10 godina.“

  sta je tu SRECA, ne razumem…

 10. punisher kaže:

  nemojte zaboraviti da je i Dulic obecao jedno 100 puta da ce obilaznica biti gotova pre 5 godina. Mozda bi trebalo da i njega i Kuceru odvedemo do obilaznice, da im damo lopate i rok od mesec dana da zavrse posao. u suprotnom prijava za davanje lazne informacije i obmanjivanje javnosti

 11. bac vranje kaže:

  @ Lajco, stormwatch
  Gospoda zar vi jos verujete obecanjima politicara??? Pa njihov je posao da Vas lazu!!

 12. stormwatch kaže:

  @Bac Vranje

  Ja? Ja ne verujem ni samom sebi, jer sam i samog sebe mnogo puta zajebo, a ne politicarima i njihovim obecanjima.

OSTAVITE KOMENTAR