Megaboard na autoputu poziva na Palić

U cilju valorizacije turističkih resursa i promocije turističke destinacije Palić, sa zadatkom privlačenja većeg broja tranzitnih turista, preduzeće Park Palić d.o.o. postavilo je  megabord na auto-putu E75 na deonici izmešu petlje Subotica – Istok i Subotica – Sever.

 
Megaboard sa sloganom “Take a break come to lake” ima za cilj da privuče tranzitne turiste koji putuju deonicom auto puta Horgoš – Beograd, a procena je da ih ima 3,8 miliona na godišnjem nivou.


– Palić, kao turistička destinacija, idealan je za kraće odmore, poslovni ili vikend turizam, pa je ovakav vid promocije idealan u funkciji povećanja svesnosti o postojanju turističke destinacije za odmor na samo nekoliko kilometara od auto – puta – navode u ovom preduzeću.

 KOMENTARI

 1. Paligo Palus kaže:

  koliko je kostala stampa i postavljanje?

  kome i koliko je placeno za zakup zemljista?

 2. anzsi80 kaže:

  Taj na slici što je u vodi je stranac. Juče je stigao iz Japana, upravo vadi mulj.

 3. stormwatch kaže:

  E ako su i postavili! Ne znam samo kome smeta ovo!

 4. freelancer kaže:

  stormwatch:

  E ako su i postavili! Ne znam samo kome smeta ovo!

  E NEKA SI NAPISAO! Pa HVALA BOGU da Palić treba promovisati NA SVAKI MOGUĆI način. Pa i megabordima… Kakva je takva je… Ova naša bara. Zelena, smrdljiva, muljevita, ali je NAŠA!!!! A ko ne voli sebe i SVOJE, teško da će poštovati i tudje… Takvih se treba kloniti…

 5. country in golden age kaže:

  Da li pise sitnim slovima da voda nije za kupanje? Mada cujem da je lekovita, leci kurije oci k’o od sale

   

 6. Anonimni kaže:

  Bravo za one koji su se ovoga dosetili! 😎

 7. csangli kaže:

  jednom dodju turisti inikad vise  
   

 8. Anonimni kaže:

  freelancer:

  stormwatch:

  E ako su i postavili! Ne znam samo kome smeta ovo!

   

  E NEKA SI NAPISAO! Pa HVALA BOGU da Palić treba promovisati NA SVAKI MOGUĆI način. Pa i megabordima… Kakva je takva je… Ova naša bara. Zelena, smrdljiva, muljevita, ali je NAŠA!!!! A ko ne voli sebe i SVOJE, teško da će poštovati i tudje… Takvih se treba kloniti…

  Kako necu napisati, Palic kakav je takav je NAJBOLJI JE u Srbiji! To sto su svi zajedno nesposobni da od njega naprave banju i stave sebi jos koji EUR u dzep preko projekata je samo njihov problem. Sta slicno moze tamo dole da se ponudi? Nista nije ni nalik Palicu a ni Subotici, eno od Guce su napravili show a da su Suboticani bili pametni pa napravili kontraudar u vidu 2000 tamburasa svakog leta bilo bi to ludilo malo vece nego limeni orkestri. Samo ne moze se nikada ugoditi Suboticanima, smeta gospodi zvuk cekica na glavnom gradskom trgu i reggae ritmovi Trenchtown-a na Palicu…ma nemoj! 

 9. ewkhp kaže:

  E neka su ga stavili… za onaj prethodni (tur. kompleks Palić) neko treba da ide u zatvor za nenamensko trošenje para. TURISTIČKI KOMPLEKS PALIĆ!! Kako kretenska formulacija, a pri tom najvažniju reč na znaku skratili sa tačkom.

 10. stormwatch kaže:

  Sta drugo reci nego…

 11. Loš Đak kaže:

  Podsetio bih cenjeni auditorium na par sitnica koje se zovu Principi na kojima se mora bazirati Ekonomska propaganda i kojih sam se setio kada sam video jedriličare i kupače na slici. Četvrti princip je vidim već prodiskutovan, treći nije trenutno aktuelan, ali zato prva dva ne smeju biti zaboravljena:

  -istinitost poruka,
  -objektivnost u obaveštavanju potrošača,
  -lojalnost i korektno ophodjenje prema konkurenciji i
  -ekonomičnost pri korišćenju usluga medija.

 12. nekoime kaže:

  neki od turista ce se zjbti i zaplivati u “vodi”…not so good idea :]

  inace reklama i treba da postoji,ali i palic treba da se uredi (ne samo jezero)

 13. Tomislav Vojnić kaže:

   

  Čestitam vrednim,marljivim i nadasve ingenioznim poslenicina i radenicima našeg Turističkog saveza  NA:

  “Come taka ea break at the lake” na

  http://www.alabama-coushatta.com/Portals/7/come%20take%20a%20break.pdf

  još  od  16 marta 2013.ZAŠTO IZMIŠLJATI TOPLU VODU…ILI,DALEKO JE AMERIKA….NOVI HIT!!!

 14. Učitelj Stari kaže:

  A-jooj… Zašto nisu otvorili neki udžbenik za prvi razred srednje škole ili gramatiku engleskog jezika pre nego što su spiskali novce? Mogli su pitali svoje ili komšijino dete srednjoškolca, a možda i osnovca.

  BILMEZI … BILBORDI … aliteracija.

 15. Passenger kaže:

  Ok, pored nepismenog bilborda, zar niko ne oučava da većinski tranzit potiče od Turaka? Koji baš ne fermaju za stajaće vode jer ih islam tretira kao izvor nečistoće i zaraze.., ko je bio u Istanbulu zna o čemu pričam. Pametnije bi bilo da napravimo džamiju na Paliću i turska kupatila, evo čovek lepo objasnio premotajte na 1:43 🙂

 16. stormwatch kaže:

  Ma koga briga za gramatiku? Pa taj prvi koji cita to nema pojma sa engleskom gramatikom nego ovlas zna sta tamo pise. Bolje i takav billboard nego nikakav!

 17. JimmyQ kaže:

  Samo da turisti ne krenu prema muškom štrandu ili vikend naselju…dobićemo tužbu zbog psihičkog zlostavljanja. 🙂 Ne može turističko odredište da bude ni 1 km obale, dva hotela i malo šume…Moja podrška ideji o tamburašima, nečem autohtonom, čišćenju jezera i njegove okoline, uređivanju kupališta i vikendica!

 18. autonom kaže:

  rado bih prihvatio taj bilbordi dao mu sansu …ali kad se priblizis voda je SRAMOTA………pescane plaze jos gore…covece treba da razbija od guzveee,sto festivala pa preko manifestacija……eh tamo sam igrao odbojku na pesku po ceo dan ,a toga nema vise i ako ima slabo….opet vlast.ovako cemo ,onako cemo……pihhhh

OSTAVITE KOMENTAR