Menjam Klea za Mirića

Menjam Klea za Mirića !
Na proleće će moći da se čuju i ovakve ponude, ali ne od klubova, već od kolekcionara sličica i vlasnika albuma, koji je u pripremi. U toku je fotografisanje igrača, za album sa sličicama igrača i klubova fudbalske Super lige , koji će se pojaviti uskoro na trafikama. Poslednji album domaće lige, izašao je pre 20 godina. I zajednica prvoligaša i izdavač, složni su u tome da će samolepljive sličice na svoj način doprineti popularizaciji domaćeg fudbala.
Još pre pola veka, kod nas su izlazile sličice fudbalera, upakovane sa malom čokoladicom. Za subotičke klince je posebna atrakcija bila, kupiti čokoladicu u prodavnici Union, na trgu, jer su mogli izvući i sličicu upravo prodavca koji im je prodao čokoladicu. Prodavac je bio legendarni Tihomir Bata Ognjanov. Kao što rekosmo, bilo je to vreme kada se nije živelo od fudbala, nego za fudbal.
Ne mora se biti ljubitelj našeg ligaškog fudbala da bi se bio kolekcionar sličica. To najbolje znaju oni koji su u prošlosti, sa istim zadovoljstvom izvlačili iz kesica i najveće zvezde ali i potpune anonimuse ali sa komičnim imenima, frizurama ili licima.

Alibaba i 40 hajduka
Slika
Antara
Slika
Zemko igrač
Slika
Zemko trener
SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: