Mesec besplatnih časova engleskog jezika

„Mesec besplatnih časova engleskog jezika za mališane Subotice“ je naziv akcije koju sprovodi Centar za razvoj dečijih interesovanja „Plava planeta“ u saradnji sa Helen Doron Early English školom u okviru projekta „Rano učenje engleskog jezika – proširimo pogled u svet“. Cilj projekta je edukacija roditelja i šire javnosti o važnosti i značaju ranog učenja engleskog jezika i edukacija i upoznavanje dece sa učenjem jezika kroz igru i zadovoljstvo, i prednostima koje ono donosi u daljem životu.

Slika

Učenje stranog jezika od malih nogu predstavlja dobar početak za besprekoran izgovor u budućnosti, razvija intelektualne sposobnosti, oplemenjuje duhovni razvoj, razvija bolji osećaj za jezik, sposobnost slušanja, razvija toleranciju, razumevanje i poštovanje različitih kultura, omogućuje kontakt sa ljudima širom sveta.
Nažalost, zbog neupućenosti, loše informisanosti i rasprostranjenih predrasuda roditeljski stavovi su često obojeni sumnjom, negativizmom i racionalizmom ( još ne govori dobro ni svoj maternji jezik, čemu opterećivati dete, ionako ovako malo neće ništa ni naučiti…)
Deca, koja na pravilan način, kroz igru usvajaju strani jezik sve to doživljavaju kao normalnu aktivnost, bez unutrašnjeg napora i uvek su iznova spremna da učestvuju u igri kao učenju i učenju kao igri.

Akcija će obuhvatiti 60-toro dece uzrasta od 3 do 7 godina. Časovi će se odvijati po svetski najuspešnijoj metodi ranog učenja engleskog jezika Didi&Polly, Helen Doron edukacijske grupe, u prostorijama Centra, ugao Prvomajske i Blaška Rajića, dva puta nedeljno po 45 minuta. Roditelji koji žele da njihovo dete pohadja ove časove treba da dodju u prostorije Centra ili da pozovu: 060-50-10-910.

Slika

Tih mesec dana dete će se igrati i zabavljati, uživati u novim saznanjima, učiti bez napora uz veliku radost.
Verujemo da će roditelji koji budu spoznali korist od ovih časova i primene savremenog koncepta ranog učenja engleskog jezika, sa više entuzijazma podsticati ove sposobnosti kod svoje dece. U toku ove godine planirano je više različitih akcija u sklopu ovog projekta, ova je samo prva od njihKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: