Mesečina na Kelebiji

Fondacija Mesečina otvoriće svoj deseti klub u Kelebiji u zgradi mesne zajednice tokom leta. U klubu će se tokom vikenda (leti verovatno i svakodnevno) moći igrati stoni tenis i druge igre, kasnije će se ponuda proširiti i na pikado, društvene igre itd. Peter Blau, predsednik mesne zajednice je izjavio: lokalna crkvena zajednica će organizovati razne programe, ali i rukovodstvo mesne zajednice će se truditi da mladi iz Kelebije imaju mogućnost da na kulturan način ispune svoje slobodno vreme. Mlade će u klubu nadzirati odrasli. Zahvaljujući firmi Mini Pani mladima će biti osigurana i užina.

 

Deže Kis, predsednik Fondacije Mesečina kaže da je veoma važno da se u manjim naseljima kao što je Kelebija, gde ne postoje mogućnosti provođenja slobodnog vremena, budu otvoreni klubovi gde se mogu organizovati i razni kursevi. Fondacija osigurava opremu, mesna zajednica prostorije.

 

Fondacija Mesečina i njena grupa Retrolajn će učestvovati i u programu koji će se organizovati 26. juna povodom svetskog dana borbe protiv narkotika.

 

 

Magyar szoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR