„Metro“ prodaje svoj objekat na Palićkom putu

Usled preseljenja, kompanija „METRO Cash & Carry“ ponudila je na prodaju ili iznajmljivanje objekat u Subotici površine 10.310 m2, na ukupnoj zemljišnoj površini od 53.377 m2.
Zgrada koja je pozicionirana na dobroj lokaciji nalazi se 5 km istočno od gradskog centra, a zahvaljujući neposrednoj blizini autoputa E-75 ima dobru povezanost i sa Beogradom i sa Mađarskom. U blizini lokacije uglavnom su smešteni maloprodajni objekti, skladišni prostori i benzinska stanica.
metro

Multifunkcionalni objekat omogućava komercijalne delatnosti, a u okviru njega moguća je manja proizvodnja, kao i skladištenje robe. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu konstrukcije, pristupačnosti i vidljivosti, objekat je pogodan za obavljanje savremenih delatnosti. Objekat može biti izdeljen i na manje jedinice, prilagođene za izdavanje potencijalnim zakupcima.

U okviru ovog objekta obezbeđeno je 250 parking mesta, delimično pokrivenih posebnim nadstrešnicama.

Zgrada je izgrađena na zemljištu ukupne površine od 53.377 m2 – u pitanju je ravan, pravougaoni plac koji ima mogućnost proširenja na okolno zemljište i dalji razvoj. Zasebni delovi ukupne parcele mogu biti razmatrani za pojedinačnu prodaju.

Za više informacija možete kontaktirati kompaniju „METRO Cash & Carry“ na telefon 0800 222 022, ili putem e-maila: info@metro.rs.

E kapija


KOMENTARI

 1. Sneško kaže:

  Ima li u okviru objekta prostor od 60 x 30 m bez potpornih stubova za zatvoreno klizalište?

 2. Megatron kaže:

  Idealno za gokart stazu !

 3. Realan kaže:

  Idealno za IKEA radnju. Cak je kombinacija boja ista.

 4. Pajo kaže:

  Ranije kad sam hteo pazariti kod njih trazili su karticu .Pa sam morao trziti u zajam. Pa u kolica da ubacim sitan novac! Pa nisam ni zeleo vise da pazarim tamo! Nesto sam pazario bele tehnike i zavrsio sa njima zbog kartica i sad iz inata nepazarim kod njih neka prodaju i neka se sele!

 5. su kaže:

  grad treba da otkupi i napravi zatvoreno klizaliste i deo sa bazenom i drugim sportskim pratecim objektima,a klizaliste u centru grada da proda gradjevinskim investitorima i pored svega dobre trgovine i lepo zaradi

 6. easy58 kaže:

  kolko ce platiti gradu zbog unistenja prvoklasnog poljoprivrednog zemljista a i za dovodjenje kompletne infrastrukture??????????????????????

 7. Megille kaže:

  Grad izdaje i prodaje sve ,samo ne svoje . U Malom Bajmoku stranim investitorima dao zemljište koji je nakon II rata oduzet pravom vlasniku. Danas vlasnici potražuju svoje imovine ,ali to nije briga ni grada a ni investitora. Nesavesni prodavci i nesavesni kupci. Pa i onda ako su i Nemci kupci…

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: