Migranti na šasiji i u teretu železničkih kompozicija

Mađarska granična policija je pronašla 9 ilegalnih migranata na železničkom graničnom prelazu Kelebija u teretu koji je prevozio teretni voz – stoji na službenom sajtu police.hu.

Ranije su mađarske vlasti saopštile da je na istom prelazu uhvatile 12 ilegalnih migranata u četvrtak – oni su se sakrili na šasiji teretnog voza.

Uhvaćena lica su, u skladu s propisima, ispraćena do granične ograde – saopštila je mađarska policija.

szerbkiadas_Migranti-na-sasiji-i-u-teretu-zeleznickih-kompozicija

Vajdasagi MAKOMENTARI

 1. Wolf kaže:

  Juce u toku setnje po kelebijskoj sumi smo naisli na grupu ili mini kamp migranata koji pale vatru ne bi li se ogrejali(sto je veoma tuzno ali pretpostavljam da je iz tih razloga i otvoren prihvatni centar da dobiju osnovnu negu i da budu evidentirani) usred sume nedaleko od granice pa se ja pitam gde je granicna policija,gde je sumsko gazdinstvo gde je sumar ,vatra vam je ispred nosa usred sume,ko vodi brigu o tome.

 2. ANA kaže:

  Hvala Wolf što si o ovome obavestio javnost, posle niko neće imati opravdanja ako se bilo šta desi!! Znaju i mogu da reaguju!

 3. Megille kaže:

  Granična policija ? Interventna policija? Pa javna je tajna da se kuće i vikendice izdaju u zakup lažnim migrantima za dobre pare…

 4. Lazarus1Long kaže:

  Danas prelazim preko pruge kod Montevidea (bilijar).
  postimage

  I u ovoj građevini na slici se nalazilo jedno desetak migranata. Kasnije kad sam se vraćao video sam da ih nema, da bi samo nakon nekoliko sekundi izašli da popuše cigaru. Verovatno tu vrebaju isto vagone…

  postimage

 5. Kontra kaže:

  Ovo nas sve ceka na kraju….Sirijac/ili ?/ u Rimu….

  https://www.youtube.com/watch?v=TSnyfaT6Ipo&feature=youtu.be

  pogledajte do kraja ,zadnjih par sekundi je vrh !

OSTAVITE KOMENTAR

11 + = 14