Migranti odustali od šetnje do mađarske granice

Grupa od oko 100 migranta koja je juče ujutru krenula u organizovan protest vraća se iz Inđije u Beograd.

migr

Foto: Sanja Ignjatović Eker / RAS Srbija

Oni su noć proveli na pumpi na izlazu iz Inđije, gde su spavali i po njih su došla dva autobusa koja ih vraćaju u Beograd. Većina migranata je iscrpljena, i promrzla jer su spavali na hladnom betonu.Grupa od oko 200 migranta krenula je juče ujutru oko 9 sati od autobuske stanice preko Zemuna do Batajnice, a plan im je bio da idu do mađarske granice.

Kuda god su prošli napravili su gužve u saobraćaju, a kroz grad ih je pratilo nekoliko marica i policijskih vozila.

Kada su došli do Stare Pazove veliki broj migranata je odustao i vratio se u Beograd, dok se ostali koji su produžili do Inđije sada organizovanim autobusima vraćaju nazad.

 

BLICKOMENTARI

 1. Đuro kaže:

  Samo ih vozikajte je…i vas oni

 2. STeve kaže:

  Sta ima da ih vracaju, neka prosetaju nazad.

 3. Pametnjaković kaže:

  Pa zašto su ih sada vratili autobusima o našem trošku, pitam, jer znali su sami da stignu do Inđije, pa valjda bi znali sami i da se vrate peške do Beograda, odakle su i krenuli.
  Nije mi baš jasno zašto im toliko titraju.

 4. zorandjala kaže:

  Niste posteni,Aod cega da zive ovi novi biznismeni za prevoz?

 5. NN kaže:

  Nije samo trošak autobus, zamisli grupu migranata je pratila saobraćajna a kroz grad nekoliko marica i policajaca. Zakonom nemožes protest organizovati jer trebas da prijaviš minimum 48h pre protesta. Koliko košta ta policija što besposleno hoda po putu????? Jesu prijavili da će hodati pa da ih pratite ako nisu sve ih pohapsite!!!! Da običan narod hoda po putu i ometa saobraćaj vi bi ste ga priveli a ove pratite, pa gde je zakon za njih, na šta ovo liči !!!!!!!!!!!!! SRAMOTA!!!!! Bolje se poštuju migranti nego građani

 6. Andromeda kaže:

  Policija mora te ljudi stalno da drzi na oku zbog njihove neuracunljivosti. Primera radi pocetkom Juna ove godine u Dizeldorfu se desio slucaj kada su lazni azilanti nezadooljni sto su prilikom podele rucka ostali bez pudinga i vocnog jogurta, jednostavno u znak protesta zapalili madrace u spavaonama i napravili stetu od 10 miliona € jer je veliki objekat izgoreo do temelja. Njihov mentalni sklop je takav da ih se ni sekunde ne sme ostaviti bez kontrole. Zbog toga je policijski nadzor i autobuski prevoz jos uvek jeftinija varijanta nego uci u rizik i ostaviti ih same da rade sta hoce.

OSTAVITE KOMENTAR

88 + = 92