Migranti pokušali da siluju maloletnicu, sprečio ih prolaznik

Dva migranta iz Pakistana fizički su napala juče maloletnu Subotičanku i pokušali su da je siluju.

zlostavljanje-silovanje

Migranti, inače smešteni u Prihvatnom centru u Subotici, nasrnuli su na devojčicu u ulici Segedinski put sa namerom da izvrše nedozvoljene polne radnje, ali ih je u tome sprečio prolaznik.

Subotička policija je brzo pronašla i uhapsila oba Pakistanca i protiv njih će biti podneta krivična prijava i oni će u sredu biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Ovo nije prvi put da migranti u Subotici fizički nasrću na maloletna lica i pre nekoliko meseci su u centru grada skalpelom nasrnuli na dečaka i povredili mu glavu.

Tada ih je bilo troje, a dečak je bio sa njima jer je hteo da im pomogne da pronađu prenoćište.

 

BLICKOMENTARI

 1. Megatron kaže:

  Sto je dosta, dosta !

 2. rax kaže:

  ali ne od migranata, vec od vulina i ivosevica je dosta. ne treba ih vise pustiti u suboticu

 3. Revizor protiv EU kaže:

  @Rax, ne razumem, hoćeš da kažeš da su Vulin i Ivošević nagovorili migrante da pokušaju da siluju maloletnicu ili da su, ne daj Bože, to uradila u stvari njih dvojica? Maskirani u migrante. A migranti su onako – OK, bez njih, samo da se Vulin i Ivošević ne mešaju? Prosvetli me, molim te, ovako glupavog i neupućenog!

 4. putnik kaže:

  treba isterati tu bagru i gamad oni ne beze od rata negu su teroristicka govna mrs

 5. Megatron kaže:

  Buvljak, hala sa madjarskom robom. U sredini je jedan lik sto prodaje vojnicke nozeve. Kod njega mozete kupiti suzavce i elektroshokove.

 6. laki kaže:

  I zasluzuju smestaj i svu ostalu pomoc Srbije i UNHCRA !

 7. roki kaže:

  pravdu u svoje ruke. Motkama, palicama, bejzbolkama i udri stoku. Proterati gamad iz Srbije dok nije kasno. Ubiti, zaklati ovu gamad, mamu im je……………..

 8. Sojic kaže:

  Spalit ih sve zajedno sa prihvatnim centrom

 9. Ðenđi kaže:

  Nemojte pustiti mlade devojke, da idu sami noćom u ulicama. Bolje odvdzite ih do kafića, i idite rad njih.

 10. rax kaže:

  Revizor protiv EU, izgleda samo ti ne razumes, necu objasnjavati jer su ostali razumeli.

 11. Revizor protiv EU kaže:

  @Rax, svaka čast, priznajem, glupost i bedastoća ovde caruju, očigledno da se između pokušaja silovanja od strane migranata i nekakve uloge u tome Vulina i Ivaniševića u takvom stanju umova može pronaći uzročno-posledična veza. Šta da radim, ja još uvek ne mogu da je vidim (ne zato što su mi ta dvojica nešto simpatična ili da ih branim!)

 12. krki kaže:

  Citam u drugim izvorima, kazu pokusali da je poljube, ovde kaze pokusali da je siluju I da su optuzeni za nedozvoljene polne radnje… sta su majke ti nedozvoljene polne radnje? Kakve nepismene novinare ima ovaj grad.. prvo razmislite sta hocete da obavestite ljude I nemojte zuriti sa konacnim presudama.. da li imate izvestaj policije? Da li znate ishod pretrage.. mozda se na kraju ispostavi da ova informacija nije tacna.. sta ste onda s ovim vestima postigli? Samo paniku I strah ljudima uneli I mozda naterali nekog da napadne migrante bez osnova..

 13. Mister No kaže:

  @ krki
  Pomislio sam slično šta i Ti. Zadržaću za sebe šta mislim o migrantima i švercu ljudima,to je posebna tema. Slažem se da treba sačekati izveštaj policije a ne odmah krenuti u linč.
  Sin lokalnog belog medveda je maltretirao devojke svojevremeno ( dok nije stao na nagaznu minu u vidu jednog momka ),o tome se nije pisalo.

 14. Djuka kaže:

  aje ne palite se…
  treba glasati na referendumu za vikend, mora se malo napumpati situacija.

OSTAVITE KOMENTAR

60 + = 67