Mihalj Njilaš se oseća bolje nakon saobraćajne nesreće u Mađarskoj

Državni sekretar Ministarstva pravde Srbije je za RTV Pannon rekao da još neko vreme mora da ostane u bolnici u Kečkemetu, ali da je dobro.

Njilaš se u nedelju survao pored jednog kanala dubokog tri metra u blizini mesta Kočer u Mađarskoj. Auto je sa puta izleteo posle jedne krivine, a u istom pored političara bila njegova supruga i jedna 11-godišnja devojčica. Kako saznaje Pannon tv i oni su dobro.

Prema izveštaju TV2, dve odrasle osobe koje su putovale u automobilu bile su zaglavljene u olupini. Uspeli su da ih oslobode samo uz pomoć rezača, dok devojčica nije imala ozbiljnih povreda. Pal Đerfi, portparol mađarske Nacionalne službe hitne pomoći, rekao je za emisiju „Tenjek” da su dve odrasle osobe prebačene u bolnicu sa povredama grudnog koša, ali da postoji i sumnja na povredu kičme. Tačan uzrok nesreće još nije poznat.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Igor kaže:

  Dobro da si ziv i zdrav i tvoja porodica koju si doveo u opasnost. Valjda si sad naucio lekciju. Da si robijao prvi put imao bi vremena malo razmisliti, ovako si opasan i po sebe i po okolinu. Tako je to ko ne shvati prvi put ..drugi put je skola mnogo skuplja.

 2. Anonimni kaže:

  Opet ?

 3. pista kaže:

  Ej, kako ovaj SVM panon medij umeksava pricu…. Njilas se oseca bolje… jbt. a kako se oseca onaj koga je udario sluzbenim vozilom pokrajinske vlade? Nikako… A tuzbu protiv ovog odbacili juna meseca 2019. god.

 4. Djuro kaže:

  Tako ti je to kad imaš boga za partijskog druga.Zgazis coveka i proglase te nevinim.Al eto sad se pokazalo da tebi netreba ni trotinet dati da voziš.Pa ti si sam sebi opasnost.

 5. Vlada kaže:

  Ubica koji je izbegao kaznu je Državni sekretar Ministarstva pravde Srbije
  Seems legit…

 6. Miki kaže:

  @ Vlada ,Upravo je on omogučio da Pastor Ištvan ne odgovara za ubistvo čoveka na Čantavirskom putu kada je napravio prometnu nezgodu,Tu nezgodu su vešto zataškali.

OSTAVITE KOMENTAR