Miljenica subotičke publike

Vajda Orsolya

U redovima ženskog fudbalskog kluba Spartak od juče se  nalazi mlada i talentovana Vajda Orsolya (1997). Ona dolazi iz kanjiškog ŽFK “Metalmanija”, a od nedavno je članica i fudbalskih reprezentacija Srbije u kategorijama U-17 i U-19.

 

Sportski direktor ŽFK Spartak, Bojan Arsić, izrazio je veliko zadovoljstvo što je ova mlada i talentovana igračica pristupila klubu.

 

“Osim što je pred Oršoljom lepa fudbalska budućnost, njen dolazak ima poseban značaj za naš klub i za naš grad. Subotica se oduvek ponosila svojom multikulturalnošću i bogatstvom etničke raznolikosti, ali sticajem okolnosti ispalo je da u klubu imamo malo igračica iz Subotice ili neposredne okoline. Oršoja je sa tog aspekta pravo osveženje i ubeđen sam da će postati miljenica subotičke publike”.

 

 KOMENTARI

  1. gorki kaže:

    Devojka je za slikanje izvanredna…..što je suštinski i bitnije nego da trči za loptom i igra fudbal,to je više muška stvar 🙄

     

  2. Mister No kaže:

    Napred Orsi.Da Bog da se fino uklopila u tim.Inače mestimično pratim utakmice i treninge ŽFK-a Spartak i mislim da da su cure za svaku pohvalu.Rezultati govore za sebe .Tradicionalno ženski fudbal privlači manje gledalaca ali verujem da se navijači retko razočaraju sa igrom naših cura za koje nema izgubljene lopte.Da Bog da se svaka dobro udala a pogotovo one crnkinje da se udaju ovde da nam malo osveže lozu. 😆

OSTAVITE KOMENTAR