Mini Pani – Najbolje iz Vojvodine

Vlada Vojvodine je odlučila da pojedini proizvodi izuzetnog kvaliteta dobiju pravo na korišćenje znaka "Najbolje iz Vojvodine". Firme čiji su proizvodi dobili pravo na korišćenje ovog znaka su: Mini Pani iz Subotice, Vinarija Kovačević iz Iriga i Promont Distileri iz Novog Sada.

 

mini paniDelatnost Mini Pani doo je proizvodnja i distribucija duboko smrznutog peciva u sklopu franšiznog sistema koji je osnovan radi pečenja peciva u prodajnom prostoru partnera – primaoca franšize. 

 

Do sada je Mini Pani svoju mrežu koju čini više nego 500 Mini Pani prodajnih mesta razvijao u Srbiji i okolnim zemljama: Makedonoji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

 

Budžet

 

Vlada AP Vojvodine je na jučerašnjoj sednici prihvatila Informaciju o izvršenju Pokrajinske skupštinske odluke o budzetu AP Vojvodine za 2014. godinu, u prvom kvartalu ove godine.

 

Ukupni prihodi i primanja budzeta AP Vojvodine planirani su za 2014. godinu u iznosu od 65,717 milijardi dinara. U periodu januar-mart 2014. godine, ostvareni su prihodi u iznosu od 19,949 milijardi dinara, odnosno 30,36 odsto od godišnjeg plana. Tekući prihodi i primanja za posmatrani period veći su za 85,26 miliona dinara, odnosno 0,61 odsto u odnosu na isti period 2013. godine.

 

Rashodi i izdaci budzeta u prva tri meseca ove godine iznose 12,104 milijardi dinara, odnosno 18,42 odsto od planiranih 65,717 milijardi dinara. Ukupni rashodi i izdaci budzeta u periodu januar-mart 2014. godine veći su za 839,17 miliona dinara (7,45 odsto), u odnosu na rashode u istom periodu prošle godine.KOMENTARI

 1. Miki kaže:

  Bravo Forneti….prvo propali pa vaskrsnuli kao Mini Pani i najbolji….Svaka cast za Vladu Vojvodine..

 2. Anonimni kaže:

  kako je moguce da se voze peciva u pikapu zaledjena a auto bez hladnjace a u isti auto se vozi stene sar planinca sve to vozi dobavljac mini panija iz kraljeva. nekoliko puta sam zvao nadleznog u subotici u mini paniju gde postoji snimak ikod njih gospodja mi je odgovorila da su to privatne stvari i da ih to ne interesuje.

 3. Anonimni kaže:

  kada kazem peciva mislim na mini pani peciva naravno.

 4. stormwatch kaže:

  Hahahahahhaah….hahahaha peciva i sarplaninci….hahaahah

  Nego zasto da ne voze? Ako moze Bodis Kremes da vozi na plus 40 sve poslastice iz Malih Pijaca, u onom obicnom Zastavi pick up vozilu koje jos i ne dihtuje dobro toplotu i prodaje kao fris napravljene home made torte i poslastice, sto ne bi i mini pani. Uostalom kuce (dobre kuce) vole ta peciva.

OSTAVITE KOMENTAR