Mirna bez greške, rivali posustaju

Ako je neko propustio poslednjih par emisija show programa „Prvi glas Srbije“ i sada ponovo ugledao Mirnu na sceni, lako je mogao da je ne prepozna. Sa nekoliko kilograma manje i novom frizurom po uzoru na Jovanku Broz, a valjda je i šminka učinila svoje, ovo luče iz Subotice je izgledalo mnogo ozbiljnije i desetak godina starije.

 

Tek kad je podigla levu obrvu u svoju karakterističnu poziciju, bilo je jasno da je to ipak naša Mirna.

 

Pesma kao i uvek precizna, kao da ide sa trake a ne kao da peva živo čeljade. To drugi njeni rivali nisu mogli da postignu kao uostalom ni  Vlado Georgijev kada je pevao u Novom Sadu za novogodišnju noć. Olakotna okolnost mu je što je bio popio (umoran i malo popio).

 

Drugu pesmu po izboru publike, što je bila tema sinoć, Mirna je pevala u sasvim drugom maniru, uz podršku dve plesačice koje su se guzičile iz sve snage.

 

Mlada Subotičanka je prošla dalje, zajedno sa nekima koji su falširali ili čak zaboravili tekst, što možda ojačava njenu poziciju ali i govori da glasači ne ocenjuju isključivo kvalitet već teraju inat ovima u žiriju.KOMENTARI

 1. jasso kaže:

  Lansky to je samo tvoje subjektivno misljenje da je Mirna briljirala,nije samo je bila malo bolja nego drugi,svi su sinoc bili ispod svojih mogucnosti…

 2. Don Kihot kaže:

  Jeste najbolja ali treba glasati da bi pobedila.

 3. stormwatch kaže:

  Mirna je vec PRVI GLAS SRBIJE. Ajde realno, pa niko ne moze da joj pridje od ovih drugih….

 4. ........... kaže:

  stormwatch:

  Mirna je vec PRVI GLAS SRBIJE. Ajde realno, pa niko ne moze da joj pridje od ovih drugih….

  Otišla devojka da zaradi i pošteno se muči , a i vi navijate kao da je reč o ne znam čemu.

OSTAVITE KOMENTAR