Mirna prvo kod Ivana Ivanovića, pa na probe za Evroviziju

– Mirna je jako zauzeta i dalje. Zbog obaveza nije spavala tri dana i dve noći. Radi i dalje punom parom, a svi u Subotici je željno očekujemo. Još je nisam videla, čule smo se kratko telefonom. Žao mi je što nisam imala priliku da je zagrlim, poljubim i da joj čestitam u trenutku njenog velikog uspeha – kaže za “Blic” majka pobednice “Prvog glasa” Kristina Jakovljević.

– Jedino što znam je da će Mirna u četvrtak biti gost na TV kod Ivana Ivanovića i da će snimati demo snimke za Evrosong. Pozitivno je što nema vremena da se uljuljkuje na lovorikama slave, ali ne znam kada će doći kući. Voleli bismo da to bude najkasnije za vikend. Premorena je i najlepše što bi moglo da joj se desi jeste da ode na planinu ili bilo gde drugde gde bi mogla da se isključi od svega – kaže Kristina Jakovljević.
Inače, Saša Milošević Mare, jedan od članova žirija „Prvog glasa“ za „Blic“ je potvrdio da je spremio pesmu za Mirnu, Nevenu i Saru sa kojom će pokušati da se probiju u finale „Beosonga“.

 

Kada govori o ćerki, majka pobednice “Prvog glasa” ne može da ne ponovi koliko joj je žao što zbog poslovnih obaveza nije mogla u nedelju da otputuje u Beograd i bude u studiju. Ali u grupi navijača u superfinalu bila je Mirnina sestra bliznakinja Nera, koja je uspela samo nakratko da je zagrli.

 

Doček

– U mom i Nerinom životu se ništa ne menja. Svaka i dalje radi svoj posao, a sve što je Mirna postigla rezultat je njenog velikog truda i vere. Nera i ja smo Mirnina podrška i uvek smo spremne da joj priskočimo u pomoć i rasteretimo je. Iako je moja ćerka pobedila, od srca čestitam Neveni i Sari na velikom uspehu. Njih tri su postale dobre prijateljice i pred njima je veliki posao i dalja saradnja. Oduševila me je kolegijalnost koja je vladala među njima – kaže Kristina Jakovljević.

Još pre nego što je Mirna stala na pobedničko postelje “Prvog glasa”, njena mama je govoreći o uspehu muzički talentovanih ćerki bliznakinja rekla da su se sa svih muzičkih takmičenja bez izuzetka uvek vraćale sa nagradom.

 

– Nera i Mirna su od malena jedna drugoj zavirivale u tanjir, ali od kada je Mirna u “Prvom glasu”, sestra joj je najveća podrška i najvatreniji navijač – rekla je Kristina Jakovljević.

 

BLICKOMENTARI

  1. Realni kaže:

    A sada, “napad” na Evroviziju!  😉

OSTAVITE KOMENTAR