Mladi autori u “Skladištu”

Mladi pisci Bojan Babić i Slobodan Bubnjević predstaviće se u četvrtak, 15. maja, publici u Subotici, na zajedničkoj književnoj promociji u omladinskom klubu “Skladište”

 

skladiste-danilo-kisAko se plašite promaje, perturbacija i drugih nevolja, ako ne verujete u usud, u Teslino tajno oružje, ako ste nevaljale devojčice i nećete da učestvujete u neljudskoj komediji, ako ste u ilegali i volite Korbizijea, ako ste neprilagodljivi, volite buku ili pak, samo nešto od svega toga, a uživate u dobrim knjigama, onim koje otvaraju nove prostore, onda ste idealan posetilac književnog događaja koji organizuje fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" u Subotici.

 

Bojan Babić, autor izdavačke kuće Levo krilo, i Slobodan Bubnjević, čiju je zbirku priča objavila Književna radionica Rašić, gostovaće u subotičkom Omladinskom klubu “Skladište”, gde će predstaviti svoje nove knjige. Biće to promocija knjiga Bojana Babića "Devojčice, budite dobre" i "Ilegalni Parnas", kao i knjige "Strah od promaje" Slobodana Bubnjevića. Razgovor sa piscima vodi Iva Babić, magistarka hrvatskog jezika i književnosti.

 

Početak književnih razgovora zakazan je za 19:30 sati, a nakon književne večeri knjige autora će moći da se kupe po promotivnoj ceni.

 

Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" u Subotici pokrenula je ciklus pod nazivom "Mladi autori u Skladištu", sa namerom da subotičkoj publici predstavi darovite autore iz zemlje i regiona.

 

e-novineKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR