Mladost i iskustvo na Jazu

Iskusni stručnjak Zoran Milinković,  pre pet dana preuzeo je ekipu Spartaka , i polako, ali sigurno privikava ekipu na svoj režim rada.


Prvi utisci novog šefa stručnog štaba po dolasku u novu sredinu su zadovoljavajući, ali naglašava da je potrebno strpljenje i da je ekipi potrebno vreme da ostvari svoj puni potencijal.

 

“Nemam nikakvih primedbi. Uz iskustvo Vidaka Bratića i Vladimira Torbica ima jednu mladu ekipu koja ima dosta potencijala. Njihov talenat nije sporan, ali potrebni su vreme i rad da bi oni došli do punog izražaja” izjavio je novi šef struke.

 

Subotičani bazične pripreme obavljaju u Budvi i veoma su zadovoljni ponudom i uslovima za rad i napredak.

 

“Utisci su vrlo pozitivni. Smeštaj u hotelu je odličan, tereni na Jazu su korektni za ovu fazu priprema. Momci su disciplinovani i željni znanja i rada. Sve u svemu veoma pozitivna slika do sada.” pohvalio je Milinković.

 

U Crnoj Gori na pripremama

Prvu proveru pod vođstvom novog trenera, fudbaleri Spartak remizirali su bez golova sa Jedinstvom iz Bijelog Polja. Izdanje svojih pulena, Zoran Milinković je ocenio sledećim rečima:

 

“Nisam nezadovoljan sa onim što smo pokazali u tom meču. Istakao bih jedan jako dobar pristup. Momci su dobro trčali za ovu fazu priprema. Pravili smo lepe akcije kod neiskorištenih prilika.

 

Utakmica je sigurno poslužila da još bolje upoznam igrače, za to će trebati vreme. Dosta informacija sam dobio od svojih saradnika, ali kontrolne utakmice nam velikoj meri pomažu da još bolje sagledamo pojedince i vidimo njihove mogućnosti.” zaključio je Milinković.

 

SportskeKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR