Mobilna ekspozitura Poštanske štadionice prvi put u Subotici

Zbog privremene sprečenosti rada ekspoziture Banke Poštanska štadionica u Subotici, građanima su se usluge te banke danas pružale iz mobilne ekspoziture. To je prva ekspozitura takve vrste u Srbiji i prvi put da se ona koristi u radu sa građanima.

Ekspozitura je privremeno zatvorena, ali su klijenti Banke Poštanska štedionica u Subotici ipak mogli da obave sve svoje poslove. U mobilnoj ekspozituri, koja se prvi put koristi u našoj zemlji, građani mogu da dobiju sve vrste usluga, koje mogu dobiti u bilo kojoj drugoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica. U sklopu ekspoziture postoji i ugrađeni bankomat. U vreme trajanja vanrednog stanja pored kvalitetne usluge, na prvom mestu je higijena.

„Mi poštujemo i sprovodimo sve mere bezbednosti koje su propisane. Stalno se vrši dezinfekcija bankomata, dezinfekcija prostora ekspoziture, a kao što se da videti i dezinfekcija klijenata na ulazu u ekspozituru, jer je zaštita zdravlja i života, kako naših klijenata, tako i naših zaposlenih je jedini i bezuslovni cilj Banke Poštanska štedionica“, kaže Desimir Blašković, pomoćnik direktora Regionalnog centra Novi Sad banke Poštanske štedionice.

Mobilna ekspozitura će po potrebi biti na usluzi korisnicima u mestima gde Banka Poštanska štedionica nema svoje ekspoziture ili samostalne šaltere, ili u slučaju kada neka ekspozitura, zbog privremene sprečenosti, kao u Subotici, ne radi.

RTV

 KOMENTARI

 1. Sandviken kaže:

  Sve se može kad se hoće

 2. avet kaže:

  Postavljanje mobilne ekspoziture Poštanske štedionice u ovom momentu je možda dobra stvar za onoga ko je zna koristiti.
  Imam jednu veliku primedbu, kritiku za Poštansku štedionicu.
  Poštanska štedionica je jedna vrlo jaka “kuća”.
  Sa obzirom na izuzetno veliki broj svojih klijenata, ona bi trebala imati svoje bankomate bukvalno na svakom prometnijem mestu u gradu, pa i na periferiji, a ne samo onu jednu u ulici Dimitrija Tucovića.
  Ja samo za taj jedan jedini bankomat znam u čitavom gradu.
  Ako ima još negde, onda nisam dovoljno informisan.

 3. amacak kaže:

  aveti, bogte, ti ko da živiš u srednjem veku. manje od minut vremena treba da se nađe na sokoćalu što se vika internet spisak bankomata u subotici:

  Ekspozitura Subotica
  Dimitrija Tucovića 3

  “Roda Market”
  Beogradski put 128 – u holu

  MoneyGet
  “Stop Shop” – Segedinski put 88a

  MoneyGet
  “Idea” – Petefi Šandora 3-5

 4. avet kaže:

  @amacak
  Hvala na informaciji, stvarno nisam znao, bio sam ubeđen da samo taj jedan jedini Poštanski bankomat postoji u Subotici.

 5. Realan kaže:

  Da se nije neko od zaposlenih zarazio pa su zbog toga zatvorili?

OSTAVITE KOMENTAR