Mobilna patrola

Mobilna patrola, odnosno patrola sa mobilnim u džepu (moderan, sa foto aparatom), zabeležila je nekoliko pojava u gradu:

Stub za plakate na trgu Slobode, ostao je bez „krova“, naravno bakarnog. Na redu su verovatno i ostali stubovi i sve gde ima i gram bakra.  Za ovu pojavu još nema leka.

Tramvaji u Subotici! Preciznije, na teretnoj stanici. Dakle samo na proputovanju na neko srećnije mesto.

Nekad dvorište bioskopa Zvezda a sada… Možda butik ?KOMENTARI

  1. ixilyn kaže:

    Evo bas nesto razmisljam oko kradje ove sekundarne sirovine,narocito metala. Mi smo u nasoj premudroj drzavi unistili svu tesku industriju, koja je bila u mogucnosti da obradi si sekundarnu i obicnu sirovinu. Cak ovde u Subotici nas finansijski mag i covek koji zna kako treba (kako sam negde procitao) od livnice napravio parkiraliste! Po onome jeftinije je uvesti gotov proizvod nego obraditi sirovinu! Dakle sirovina se krade da bi se izvezla iz premudre nam drzave. Pa je steta jos strasnija! Dakle jedan lek bi postojao: ako se ukrade manje nego sto je osnova da ga drzava krivicno goni , ajmo kod sudije za prekrsaje, da se vidi kolika je steta sto je  napravljena . I onda zna se drustveno korisni rad dok nevrati svu stetu. Subotica bi se ocas posla ocistila od divljih deponija i drugih stvari koje ruze grad.

OSTAVITE KOMENTAR

76 + = 80

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: